Demokratyczny wybór fabuły!

Siemka jakoż że po grze vanzioma ja mam stworzyć grę więc w waszych rękach pozostaje fabuła każdą z tych co wymienię mam już obmyślaną postacie i umiejętności też Wybierajcie ! od razu przedam zamierzam wprowadzić postacie z tych wymienionych rzeczy czyli historyczne też (patrz listę )

1.Sword art online !

2.Gun gale online!

3.Ninjas!(różni się od naruto uprzedzam)

4.Naruto!

5.Wojna samurajów !

6.Ao no exorcist !

7.Łowcy !

8.Krucjata !

9.Ewentualnie digimony

Wybierajcie daje wam wolną rękę !

10. Ogień-stos, ewentualnie Krucjata xd

No to moje typy w takiej kolejności (wiem, że miałem wybrać jedno, ale tak mi wygodniej xD):

7.

4.

1.

2.

3.

6.

8.

5.

Chociaż przydałyby się jakieś opisy, bo tak to trochę ciężko wybrać, po samej nazwie wnioskując.

wiesz będzie niespodzianka :D

11.Proponuję by było to coś takiego historycznego z fikcją oraz science-fiction by latały smoki i zjadały pierniczki w kształcie serduszek i jeszcze dodał bym wszędzie roboty i dinożarły oraz gumisie i pover rengersów a głównym motywem gry było by zbieranie golda bo hajs się musi zgadzać.

Ewentualnie zgodzę się na 10.

@vanziom tak musi się zgadzać ale razem z expem musi się zgadzać zapomniałeś już ?

@2x up Takie coś pasuje mi do opcji nr 7. Łowcy. I właśnie z tego powodu chciałbym, abyć napisał chociaż po dwa zdania do każdej gry.

@budzioch nie bój się nie będzie to troll game.

Nie boję się, wierzę w Twoje możliwości :D no nic to, pożyjemy - zobaczymy.

10. Ogień-stos, dajemy Karthasowi paczkę zapałek i potulnie wchodzimy na stos, specjalnie ułożony na tą okazje.

Ja chcę pokemony :D. wybieram opcję 12. I by był zespół R i by były skille uśpienia, zamrożenia, podpalenia, latania pływania. I żeby było wszyscy i wszystkich. I żeby istniały trenerzy, i żeby wogóle było fajowską fabułą z pokemonami. No serio ja bym chciał z poke, albo coś podbnego :D.

@up wybieraj z listy

Wybieram nr. 13 - Rexin nie robi gry, a za to vanziom robi jeszcze jeden sezon ze mną ;D

Ewentualnie nr 2423637 z rozdziału 32536 - Rexin umiera na początku gry i wyjawia wszystkie klasy w świecie fantasy(zostaje spalony przez samego siebie na stosie - sam go podpali i się przywiąże i będzie biegał po całym mieście krzycząc kto kim jest, po czym rozpocznie się gra)

Ale jak z listy to może być nr. 10

8

Naz_Dec_Cover_gross.jpg

ch*ja, zrób uniwersum wiedźmina :D

Ej, Ten Pan ma rację! Wiedźmin!

Widzisz, sam chciałem zrobić ale nie ma miejsca dla biednego Byczka ;(

No to jak Rexin nie zrobi gry w uniwersum Wiedźmina to nie zrobi żadnej gry. Dostaniesz wtedy swoją szansę :D

Rycerz bez blizny, to kutas nie rycerz.

Yeah, fajnie to napiszcie mi kiedy będzie moja kolej, bo kolejka już pewnie na 2 miesiące

Edit: mam bliznę na lewym policzku, liczy się?