Demon Eaters - Rekrutacja

1. Zasady i cel gry

System podobny do tego z innych gier - są dwie frakcje, ludzie i demony. Zadaniem każdej z frakcji jest zabicie wszystkich przedstawicieli tej drugiej. Demony wiedzą o sobie. Codziennie jest możliwe głosowanie, w wyniku którego jedna osoba zostaje zabita. Głosy będą akceptowane do godziny 21.30. Demony mogą również wybrać którego człowieka chcą zaatakować do godziny 21.00 przez wspólne głosowanie na wspólnej rozmowie kontrolowanej przez Mistrza gry. Skuteczność ataku jest zależna od współczynniku winy danej osoby. Zabrania się demonom tworzenia innych kanałów do dyskusji między sobą. Klasa zabitego gracza nie zostaje ujawniona przy śmierci, chyba, że jest on demonem.

2. Klasy:

-Kapłan - ochrania wybranego gracza od śmierci z rąk demonów

-Prorok - jest w stanie przewidzieć następną ofiarę demonów

-Inkwizytor - jest w stanie stworzyć stos i zabić wybraną osobę. W tym przypadku zostaje ujawniona jej klasa.

-Wszechwiedzący - sprawdza klasę wybranej osoby

Każda klasa może użyć swojej umiejętności raz na 3 dni. Reszta graczy to wieśniacy.

3. Zawartość dodatkowa:

-Mesjasz - gracz, który otrzyma tą klasę, dostaje również informację, którzy z graczy są demonami, jednak nie może powiedzieć tego nikomu. Może on co dwa dni używać umiejętności Proroka i Wszechwiedzącego. Mesjasz jest neutralny i nie może wyjawić swojej klasy. W przypadku prześwietlenia, jego klasa zostaje podana jako wieśniak.

-Współczynnik winy - każdy gracz zaczyna grę z współczynnikiem równym 5. Im więcej złych decyzji podejmie, tym bardziej jego współczynnik rośnie. Im lepsze, tym maleje. W przypadku wysokiego współczynnika, istnieje możliwość przejęcia przez demonów danej osoby. W przypadku niskiego, możliwe jest wybawienie od śmierci.

-Ołtarz ofiary - gracz może oddać swoje życie za drugiego gracza, który w tym dniu ma zostać spalony/zabity przez demony. Aktywację ołtarza można przeprowadzić przez PM do Mistrza gry do godziny 21.40. Mesjasz oraz demony nie mogą się poświęcić na ołtarzu.

-Anulowanie głosowania - jeżeli odpowiednia ilość osób napisze do Mistrza gry prośbę, o anulowanie głosowania tego dnia, Mistrz gry może przychylić się do tej prośby. Prośby należy przesyłać na PM i nie wolno o tym mówić w temacie z grą. Prośbę o anulowanie można składać codziennie, jednak zostanie anulowane 2x w trakcie gry. Nagminne wykorzystywanie tego będzie karane.

Lista graczy:

1. Budzioch

2. Rexin

3. Misiael

4. Vanziom

5. Rexin

6. Mikiusz

7. Byczsek

8. Xasarm

9. Abraxus

10. Karthas

11. Niewiara

12. Zenodoros

13. DeimonD

14. Omega

15. Avi

16. Coffe

Piszę się na to. Mesjasz oraz brak wyjawiania klasy przy śmierci wprowadzi trochę zamieszania ;)

Ja chce !

No więc wiesz jakaś fajna klasa dla mnie za te wszystkie sezony moich gier ^_^ . Od razu mówię że po tej grze 4 sezon V&W .

Eeee wpisz nie wpisuj mnie pod nr 3 bo nie gram inaczej .

a po 4 w&v moja gra będzie i po 5 w&v też moja gra :D

Zapisuje się. Neutralna klasa w sam raz dla mnie.

Might, masz pomysł na rozwiązanie kwestii afkerów? Bez tego to n ie ma sensu, ostatni sezon wampirów, gra Rexina- bardzo pięknie to pokazały.

U mnie ta kwestia będzie już ostatecznie rozwiązana mam sporo pomysłów ^_^ . Szykujcie się na mega patch w 4 sezonie .

Zapisuj, chętnie zagram.

Jeżeli możesz, to zapisz.

Ja chce, tylko daj mi w końcu jakąś klasę ;(

Ja też się pisze. Tym razem raczej bez trollowania.

tylko mam nadzieję że następny uber snajper mnie nie zabije 1 dnia .

Jeszcze z 7 osób i będzie git.

Rexin, jak tak bardzo chcesz to jak będę snajperem, to cię pierwszego załatwię :D

Zapisz mnie.

Możesz wpisać :)

Zapisz w końcu chce wygrac. U vana nie mam szczescia

Ja mogę grać w tygodniu, ale weekend mnie najprawdopodobniej nie będzie w ten. Ale z komy mogę wejść jak cio. Klasy mi przypadły do gustu :D.

DeimonD właśnie skończyła się moja gra w której byłeś All-time-afk .