Demon Eaters Sezon II - Rekrutacja

Z tym Requiem Animas przy naszych zdolnościach jeden demon wybije wszystkich graczy

Tak się właśnie zastanawiam, czy nie zmniejszyć o 1 Grzechu Pierworodnego. Bo wystarczą 2 lipne głosowania i 3 dnia jest Game Over. No i nie zapominaj, że musi żyć więcej niż 1 demon.

Zacznę albo dzisiaj wieczorkiem albo jutro. Przypominam, że nie znacie liczby demonów ani klas. Tak, może być 2 inkwizytorów, jak będzie dużo graczy, a na razie się na to zapowiada.

Rozumiem o co chodzi. Ale sam dobrze wiesz, że czasem trafić demona ciężko. Ale to twój świat więc to Ty ustalasz zasady. Przyznam szczerze, że jest to interesujący motyw, a jeśli nie zagramy to nie wiemy jak to wyjdzie w praniu :). Także więc skoro szybko uzbierało się sporo graczy czekam na start :)

Zapisz, o ile nie mam bana na Twoje gry. W końcu to ja "pośrednio" zepsułem pierwszy sezon :(

Tia. Chciałem Ci nakopać, ale jak mówi Biblia:

Gdyż łaskawy będę na nieprawości ich, a grzechów ich nie wspomnę więcej.
Hebr. 8,12

Powiem Wam szczerze. To był, hmm najgorszy "karniak" w moim życiu. Też się bardzo źle czułem w stosunku do Was.

Ale najważniejsze, że teraz siękochamy <3

Kocham cię niczym rolnik stonkę Xasarmie :D

Zgłaszam się, tylko że mam taką małą sugestie:

Dzień przed, lub po prostu jakiś czas przed rozpoczęciem gry, można by "sprawdzić obecność" graczy, coby nie było tak jak ostatnio, że 2 czy tam 3 osoby praktycznie nic nie robiły.

Zgadzam się.

Forumowe gry znowu kwitną i rosną w siłę :D Podoba mi się

Po długiej zimie nadeszła pora wiosny :)

Pisze się. Poprzedni sezon był świetny. Mam nadzieje , że ten również taki będzie.

I może by tak pomyśleć co zrobić z możliwymi AFKami? To zawsze była mała plaga w grach.

Najlepszy na afków jest piorun w łeb

Edit: Lecimy z grą, czy dalej czekamy?

To kiedy start?

Osiemnastu graczy, możemy już zaczynać.

Czeba czekać nam na znak od mistrzunia.

Start dzisiaj, znajdę chwilę i zacznę.

Czekam ! :D

jeszcze na 19( moj ulubiony numer) zapisać bym się chciał jeśli można ^^

EDIT: Wee powinienem zakupić nowe szkła, boś nie zauważył mego nicku, więc przepraszam.

I pytanie, Kiedy start ^^?

Witam wszystkich bardzo serdecznie :)