Demon Eaters Sezon II

No raczej, przeżyłem tylko Ja. Samemu nic nie zdziałam.

Epilog

Gabriel zabrał też Nvminera. Szkoda, aby został demonem.

Znowu przegrali. A byli tak blisko.

Ehh, ciężkie jest życie. Mieli tyle wskazówek, tyle pomocy, a mimo to zawiedli.

Rozproszyłem obraz wioski. Trzeba będzie przygotować nowe pole bitwy.

W tym samym czasie za moimi plecami pojawił się cień. Chociaż cień to w sumie za płytkie określenie.

To był dokładny obraz mnie, tylko że utkany z ciemności.

Przyszedł po nagrodę.

Wyciągnął rękę, na którą złożyłem 1000dusz ludzkich. Cena zakładu. Ten tylko uśmiechnął się szyderczo i zniknął.

Chyba czas, aby zmienić pionki. Te nie dają rady.

KONIEC

Zwycięzca: Demony

1. Blaumro - Człowiek
2. Hantus - Człowiek
3. Salek - Inkwizytor
4. Abraxus - Wszechwiedząca
5. Sigmar - Demon
6. Niewiara - Mesjasz

7. Oynoki - Demon
8. Byczsek - Kapłan

9. Alen - Człowiek

10. Qintaro - Człowiek

11. Robilist - Kapłan

12. Chiron - Człowiek

13. Sildu - Człowiek

14. Nvminer - Prorok

15. Darkyy - Demon

16. Xasarm - Człowiek

17. Kakeru - Inkwizytor

18. Misiael - Człowiek

19. Sokoren - Człowiek

Dziękuję za grę i przepraszam za problemy dnia ostatniego, dałem się wplątać.

Jeżeli macie jakieś uwagi czy sugestie to zapraszam.

No nic, przynajmniej co do Oynoki się nie myliłem, ale Misiaelu też nie trafiłeś z Nvminerem, gratuluje wygranym :D

edit: co do uwag to proponuje ze jesli ktos odda glos to nie moze juz edytowac posta, zeby ten glos juz sie liczyl, bo tworzy sie niepotrzebne zamieszanie i w koncu nie wiadomo kto na kogo glosowal

Gratuluję wszystkim, bardzo dobry sezon :)

Dobry sezon coraz bliżej wygranej jesteśmy :D To kto prowadzi następną grę ? myślę że będą do tego chętni ludzie.

Próbę oszustwa? Napisałem PW, że o 21 to ja dopiero wyjdę z pracy, więc to co napiszę przed 21 można uznać za prawomocne - dostałem jednak zgodę na pisanie do 22, dlatego też wyrabiając się w tym czasie zmieniłem głos uwzględniając post Byczseka... Nie widzę nic złego w tym co zrobiłem, bo w końcu ostrzegałem na PW. Źle się czuje z tym ostrzeżeniem. >:

Myślę, że chodzi o to, że powinieneś zmienić głos a nie oddawać dwa głosy co potem mogło pomylić w obliczeniach.

Ło god, pisałem z telefonu mając tylko dobre kilka minut - samo wpisanie bbc na czerwony kolor też nie jest takie szybkie. Fakt, może nie napisałem "zmieniam głos", ale tego właśnie dokonać chciałem. Przepraszam za problemy. >:

Nvminer Ja tobie wybaczam, kurcze jaka ja miłosierna jestem . Najlepsze i tak było to że aż tyle ludzi się zgłosiło do gry jak nigdy, mam nadzieje że znów tyle się trafi, tylko żebym znów za szybko nie zginęła jak teraz :P

Oddałeś głos o 11:37, po czym napisałeś KOLEJNY! o 21:58.

No i kilka razy pisałem, że nie ma zmieniania głosów. Raz oddany i koniec. Przedłużyłem, bo mówiłeś coś o umiejętności na PW.

Coś czuję, że sama będziesz zabijać w następnym sezonie ;p Tylko kto teraz poprowadzi następną grę.

Gdybym tylko wczoraj miał więcej czasu to po głębszym rekonesansie może inaczej by się to wszystko potoczyło. Ale i tak byliśmy blisko, w moich wczorajszych wypocinach wymieniłem oba demony szkoda tylko że jako drugorzędnego zagrożenia. Tutaj muszę się przyznać i przeprosić gdyż wręcz pewien byłem że Byczsek jest demonem, za to Misiaela próbowałem wepchnąć na siłę licząc na łut szczęścia gdyż tak naprawdę wszystkie gwiazdy na niebie przemawiały za jego "człowieczeństwem". Dzięki wszystkim za udaną grę!

Qintaro najbardziej podejrzewałeś i miałeś dobre cele ;> Czekam na kolejny sezon chętnie w nim po uczestniczę. To kiedy kolejny sezon :D?

Liczę, że ktoś się zgłosi, sam bym chętnie zagrał.

Jak nie to coś skleję, tym razem w nieco innym uniwersum.

Cóż, jak nikt się nie zgłasza, to stary Krakersik może poprowadzić następną grę, tylko bez jakichś zakichanych udziwnień, prawdopodobnie z s1-s3 wilkołaków, albo cuś.

Chcecie to mówcie, albo jak ktoś inny by chciał to nie ma problemu.

Jak chcesz prowadzić to możesz, chętnie zagram

To jak do wieczora (+- 20;00) nikt nie będzie chciał, założę grę.

Spoko :D

Ja założę jeszcze jedną.

Mam ciekawy pomysł.

A można wiedzieć w jakim uniwersum? Musi być to coś wyjątkowego skoro zamiast sam zagrać wolisz założyć grę.