Ja bym poszedł w ślady byczka, i zastanowił się nad Misiael'em. Trzeba teraz trzeźwo myśleć bo zostało nas kilku.
Demon Eaters Sezon II
Niestety nie będę w stanie wieczorem uczestniczyć w grze (z pracy wrócę po 22), dlatego też muszę postarać się z głosem już teraz. Głosuje więc na Byczsek - czemu to robię. Przeczytałem dokładnie wszystkie posty i na tą chwilę to właśnie on coś kręci, stara się odrzucić skierowane w niego podejrzenia, a kiedy ktoś o nim wspomina, temat nagle się urywa. Jest to tylko luźny strzał, nie chce nikogo przekonywać do swoich racji, kiedy nie jestem ich pewny.
Możecie mnie zabic, ale zabijcie razem ze mna Misiaela, ja jestem kapłanem, umiejetnisc dopiero jutro bede mogl znowu uzyc, takze nie mam jak tego udowodnic. A co do Miska, na poczatku glosowal za tlumem, wczoraj pierwszy rzucil glos na Krakersa, po czym poszedł skill demonow. Nagła zmiana taktyki wydaje mi sie bardzo dziwna. Dlatego zdecydowalem ze zaglosuje na niego. Sorki za bledy, pisze z telefonu na zajeciach
Ok, po pierwsze proszę żeby reszta graczy zagłosowała, jak stracimy dzisiaj dobrego to i tak jest już po grze, zostało nas 6, w tym minimum jest 2 demonów (inaczej nie uzyli by skilla) czyli jak zginie dobra osoba + demony kogoś zabija, zostanie dwóch do dwóch=przegrana. Pisze w nowym poście żeby reszta zobaczyła i się ogarnęła
Przejrzałem wszystkie posty policzyłem kto jak głosował, a więc:
Sigmar 2 razy bez oddania głosu, raz głos na niewinna osobę bez uzasadnienia i raz bez oddania głosu (w kolejności)
Nvminer 2 razy bez oddania głosu, raz na niewinną bez uzasadnienia, raz bez oddania głosu
Robilis raz na niewinna bez uzasadnienia, raz bez oddania głos,u raz oddanie głosu na demona, raz bez oddania głosu
Misiael raz na niewinna z dobrym uzasadnieniem, raz wstrzymanie, dwa razy na niewinna ze słabym uzasadnieniem (nie wiem jak to Might oceniał)
Oynoki raz wstrzymanie, 3 razy na niewinna bez uzasadnienia
Ja 2 razy bez oddania głosu raz na niewinna z uzasadnieniem, raz na niewinna bez uzasadnienia
żeby zginąć od skilla Demonów trzeba mieć minimum 6 punktów karnych, a zaczynamy z 4 to sigmar na 5 czyli przeżył, Nvminer na 5 czyli przeżył, Robilis raz na minus raz na plus, czyli cały czas ma 4, Misiael od 5-7 czyli możliwe że demon, Oynoki 8 trup, czyli demon, ja 5 czyli przeżyłem
Misiael i Oynoki to para demonów tako rzecze ja Byczek!
Ale patrząc na to co się dzieje to dzisiaj zginę ja i Misiek + kogoś upolują demony, także pozostałą dwójkę proszę o głos na Oynoki.
Za przekręcenie czyjegoś nicku serdecznie przepraszam
Szkoda byczek , że dziś padamy. Dobrze było mi być poczciwym wieśniakiem którego właśnie wysłałeś na stos. W sumie zagłosowałbym sam na siebie gdybym mógł, żeby tylko pokazać ci, jak słabo dedukujesz. I to właśnie my przegramy. Przez twoje pochopne głosy.
Niech więc będzie ten Oynoki na niego głosuje - niech sie dzieje co sie ma dziac

Nvminer, spóźniliśmy się. Chyba, że głosujesz już na następny dzień.
Nvminer pisał, że później odda głos (po 22), na co się zgodziłem. Jak ktoś chce jeszcze głosować to śmiało, przedłużyłem do 22.30
Nvmnier dostaje ostrzeżenie za próbę oszustwa w głosach.
Na kogo w końcu nvminer głosuje?
Moge pasc juz mowilem, trudno, ale wazne zeby zabic Miska i Oynoki
Sorki za double posta pisze z telefonu, ale chcialbym zglosic ze Misiael zaglosowal na Oynoki po czym usunal post
W takim razie głosuję na Misiaela, zostałem ostrzeżony przed byczkiem i właśnie tą osobą, zaryzykuję i zaufam tamtej duszyczce.
@up też to widziałem
Sorki za double posta pisze z telefonu, ale chcialbym zglosic ze Misiael zaglosowal na Oynoki po czym usunal post
Post musiał zostać usunięty przez moderatora. Jesteś niemądry czy tylko udajesz?
Głosuje na Oynoki. Jeszcze raz. Byczek prześlij mi zdjęcie swojej twarzy gdy dowiesz się , że spaliłeś wieśniaka w kooperacji z demonem. Chyba , że to ty nim jesteś.
Gdy Sigmar wchodził do swojej chaty na spoczynek, z jego ust usłyszeć można było jedno słowo - Misiael!
To już nieistotne. Zrobiłem ukłon w stosunku do Nvminera, ale to była próba oszustwa (na które zresztą prawie dałem się nabrać), tak więc ustępstwa nie ma. Głosowanie zostało zakończone zgodnie z zasadami o 21.00
Podsumowanie będzie za chwilę.
Nie wiem przez kogo i dlaczego, ale jesli zaglosowales to glos powinien sie liczyc, takie jest moje zdanie

Skoro Nvminer starał się oszukać to chyba znamy demona. Ale ja już nic nie zdziałam.
Tej nocy przejdę, zabiję wszystko pierworodne w ziemi od człowieka aż do bydła i odbędę sąd nad wszystkimi bogami.
Księga Wyjścia: 12:12
Próbowali oszukać los. Oszukać MNIE! Nie udało im się.
Na stos zostali poprowadzeni Misiael i byczsek. Z racji tego, że byli wierni, umarli szybko i bezboleśnie. Posłałem Gabriela, aby zabrał ich dusze, nim płomienie pochodni dosięgły stosu.
Nvminer nie mógł patrzeć na to, jak kolejna dwójka jego przyjaciół ginie tak niesprawiedliwie. Odwrócił zwrok...
Tylko po to, aby zobaczyć rozprutego na pół Robilista.
Odwrócił... zwrok... Uagh...
Czyli koniec? Demony wygrały?