Demon Seals[CN]

Yay jak to fajnie wygląda, cóż bardzo podobnie do d3, jutro sobie pogram pewnie, jest tam genderlock? bo chciałbym zagrać tą dziewczynką z szopem, nie będąc dziewczynką xD.

Co z angielszczeniem da radę zrobić ?

mam aktualnie chyba 22 lvl i powiem animacje, przerywniki, skille, grafika lepsza niż w diablo, gywalność podobna, więc jest OK... przydało by się przetłumaczenie statystyk ekwipunku, reszty nie trzeba :)

Też ściągam, przetestuję miedzy riftami w d3. ;p Trzeba by jakieś party skołować. ;p

Pracuję nad tym. Na razie analizuję pliki, rzuciłem się na głęboką wodę, w końcu to rozkminię :D Szukam plików odpowiedzialnych za tłumaczenia.

Dwie postacie po 20lv. Czas spac. Liczymy na Cb Aeth ! :)

Wiadomość z ostatniej chwili. Okazało sie ze konto trzeba zweryfikowac telefonem komórkowym... Jak tego nie zrobimy nie bedziemy mogli podnosic dropu. Ponad to gra ma wbudowany limit grania jako kontrola rodzicielska i psychologiczna czy jakos tak.

No co Ty gadasz.. a ja właśnie sobie tłumaczę launchera :(

od kiedy nie bedzie mozna dropu bedzie podnosic ? póki co mi wszystko podosi

mnie też podnosi i mogę spokojnie grać.. nie prosiło o żadną weryfikacje O.o

Szkoda, że to nie rosyjski bo dla dobra sprawy przetłumaczyłbym to w jedną noc :o.

A jak tam właśnie z Playerbase ? Jest to dungeonówka czy jak ?

Dodajcie mnie w grze nick Leopardo są dungeony i jest "otwarty" świat

Dodawanie przyjaciół F>prawy dolny róg lupa> wpisujecie nick i prcisk po prawej pownno znaleźć postać

ps gram na pierwszym serwerku (jak jest wybór z trzech to pierwszy od lewej i ostatni podserwer

Aeth tłumaczyłeś serio ? Nieźle i jak idzie ?

Hej, mam problem. Gdy odpalam plik instalacyjny włącza się jakieś okno z opcją "tak" lub "nie". Gdy klikam "tak" przenosi mnie na stronę gry z "downloadem", gdy klikam "nie". Nic się nie dzieje. Ktoś coś wie na ten temat?

Aeth w jakim programie tłumaczysz grę ??

Jaka kontrola ... jak widziałem gameplaya co jakieś strony o grach mmo robiły i wszystko mogły postacie podnosić.

Nie tłumaczę tego w żadnym programie. Mam wszystkie pliki, które zawiera launcher, jest podzielony na ok. 100 części, są to obrazki w formie .png i ręcznie edytuję je w Photoshopie w 3 wersjach, a następnie podmieniam oryginalne na te moje. I tak, kawałek po kawałku jakoś to wygląda :)

Mały teścik GP

https://youtu.be/RWR09U34Ko4

co jakiś czas cos nakręce i udostepnie

Kreator mega wszystkie inne hns aktualnie mogą się schować. Aeth a da się ogarnąć pliki odpowiedzialne za grę ? czyli skille itd.

http://postimg.org/image/b73ef4je9/

Czy komuś odpalało się takie okno przy włączaniu pliku instalacyjnego? Może trzeba być zalogowanym na stronie przed instalacją? Ktoś coś wie?

@Qkazoo

Twój plik instalacyjny waży 1gb, powinien ważyć ponad 3gb. Coś jest nie tak :)

Siedziałem wczoraj do 4 nad ranem analizując wszystkie

pliki. Mam problem ze zlokalizowaniem plików z tabelami. Dorwałem listę wszystkich plików, widzę, że gdzieś są wszystkie najważniejsze pliki, które są rzekomo w folderze z grą, ale poukrywane są i popakowane do innych plików z innymi nieciekawymi rozszerzeniami. Zawarte są tam wszystkie animacje, tłumaczenia, nawet loadingi. Dzisiaj będę szukał dalej. Wszystko powinno być w plikach .dat, tak przynajmniej mi się wydaje, ale kurka nie ma tam tego, co mnie interesuje. Wieczorem powinienem zrobić do końca launcher, to sobie podmienicie, żeby czuć się chociaź w jakiś sposób komfortowo :P