Po wbiciu 20lva na srodku ekranu wyskoczyla mi ikonka ktora strasznie wkurzala. Klikajac na nia mielismy weryfikacje wiekowa, osobowa, telefoniczna i jakies tam jeszcze. Od tego momentu nie moglem podnoscic dropu na instancjach... Staralem sie zweryfikowac all ale tylko telefoniczna zostala. A dzis nawet juz zalogowac sie nie moge.
Demon Seals[CN]
zarejestrowales konto na ich emaila ? czy na swojego starego ja wybralem druga opcje i zalozylem konto na moj stray email... wiem ze dalo się tez na ich może w tym problem ?
ps Ergo dodany do znajomych ktoś jeszcze gra ?
tak na ich maila. w ktorym miejscu odbywa sie rejestracja na swojego miala? Ok mam. Wobec tego od nowa musze zaczac grac
od razu jak klikasz wpisujesz swojego emaila i haslo 2 razy na meilu potwierdzasz i juz , jesli robisz to na ich to dodaja koncówke swoja @costam
Graj na pierwszym serwerku od lewej i na ostatnim podserwerku
btw filmik z prostej instancji
Muzyka i efekty dzwiękowe na wysokim poziomi widać różnice od tych crapów co nas ostatnio raczą :>, szkoda, że na gry tego typu chyba się nie doczekamy u nas ...
EDit: Jednak u mnie też wyskoczyłoa ikonka z potwierdzeniem zobacze co da sie zrobic z tym grac niby można
Ale jak będzie zangielszczenie to będzie mega. Gra ma autotracker ale to nie przeszkadza.
ale czemu pierwszy serwer? jest najnowszy i ma najwieksze pingi. Gralem na 2 serwerze i ping byl w granicach 200-300 a ping na pierwszym skacze miedzy 400-3000 pingu.
Jestem pewien, że da się zweryfikować te konta. Niech któryś z Was pokmini z weryfikacją za pomocą telefonu przy użyciu stron takich jak Sms Receiver na chińskim numerze.
juz nie trzeba. zalozylem na europejskim mailu
na jakiej stronie zrobic ten europejski mail ?
na jakiej stronie zrobic ten europejski mail ?
Gmailem , hotmailem boze ludzie. Spicie jeszcze?
Zamiast podac strone to trzeba jebnac glupim postem. Brawo.
http://zmq.163.com/ tu przy rejestracji europejski podac ?
tak.
Ktos napisze jak skonfigurowac WTFast? Jaki serwer bym nie wybral to nie chce polaczyc.
tak.Ktos napisze jak skonfigurowac WTFast? Jaki serwer bym nie wybral to nie chce polaczyc.
Dziekuje za info, poprzednio probowalem wpisac europejski po nacisnieciu 没有邮箱?注册网易邮箱, ale trzeba wpisac od razu w okienka.
Juz dziala cacy ^^ WTFast obnizyl ping diametralnie.
na ktorym serwie gracie ? ma ktos premium WTFasta ? jestem ciekaw czy robi to jakas roznice, bo teraz ping strasznie skacze czasem nawet jest 100 ale zaraz wskoczy na 1500 i tak na okraglo
Też wam tak skacze ping z 300 do 1200 ??
Up mi skacze do 450 czasem tak to stałe 300 przez WTF, wczoraj jak gralem po 22 to miałem stale 300
Co do tego KSN nie potrzebne po prostu bez aktywacji działa tzw ochrona rodzicielska która po 3h stałej gry ogranicza XP i drop o 50%, po 5h nie dostaniemy nic
Przypominam że ja gram na serwerku:
1 kolumna od lewej ostatni serwer
Wlasnie ten serwer ma najwieksze pingi.
sprawdzałem jak widać na obrazku jeszcze po prawej i tak samo najwieksze obciązenie maja sewery z czerowna kropka i napisem w gornym prawym rogu mój jest ok poiżej 290 pingu nie zejdziesz, choć byś nie wiem jak szukał , jak pisałem wyżej mam ping 300