TS to: 178.217.187.112:8474
Kanał Ogólne granie
Mam pomysł trochę głupi, ciekawe czy petycja do jakiegoś europejskiego wydawcy pomogla by wydać tą grę w Europie jak myślicie. Gdyby tak miało być z 100k podpisów to by na to poszli a mogę się założyć że pewnie wiele osób chce to grać nie tylko w Polsce.
Obawiam się, że mógłby być problem. Zbyt mało osób wie o tej grze. Netease, czyli chiński wydawca to przepotężna firma, ale to nic nie znaczy. Gdybym tylko odszyfrował te pliki..
A dziś o 19 zapraszam na TSa do wspólnego expienia Udzielę też wszelkiego info o grze
Gra zapowiada się świetnie ale z zapro nie skorzystam, ponieważ co chwilę mam jakieś dziwne offy neta.
Wbiłem 31 lvl. W koncu udalo mi się skonfigurować WTFasta i ping nie wchodzi powyżej 350-400 więc jest naprawde przyjemnie.
Gra jest miła dla oka i nawet chiński alfabet nie jest przeszkodą, wystarczy uzbroić się w google translator z odczytywaniem znaków z obrazów i da radę wszystko przetlumaczyc jak leci. Do uslyszenia na TS
Dziki, graj na naszym serwerze!
Dziki, graj na naszym serwerze!
Gram z Wami Aeth, ostatni serwer w pierwszej kolumnie od lewej. Wczoraj zaprosilem Hirakyego do znajomych i podobno mieliscie mnie zaprosic do party
Na forum zepsuł się zegarek czy jak? Pokazuje godzinę do tyłu. :_:
Tak, trzeba sobie samemu przestawić. Za 15 min zaczynam, więc jak coś to TS.
Ja dziś przez przypadek doszedłem do jakiejś chińskiej gildii. I tam jest gość z którym wczoraj Aeth gadałeś, są mega pomocni chodź ledwo ogarniają angielski. Ale chcą żebyśmy wszyscy do nich doszli. ;p
Będę po 22 bo w robocie siedzę... ;/
To jak ludziska próbujemy coś wojować by gra pojawiła się w Europie czy nie bardzo??
Nie ma szans jak to nie pójdzie odgórnie mi coś wyskoczyło w postaci wykrzyknika, że logowano się z kilku różnych iP i nie wiem jak usunąc ten problem
Co do gry na prawdę fajna i gdyby u nas wyszła D3 spadło by na 3 miejsce w klasyfikacji HnS
Jakbyśmy mieli pewność że ta gra ma duże zainteresowanie w europie to można by było zrobić petycję o usunięcie zapożyczeń z d3 i poszukaniem wydawcy w europie. A tak to musimy liczyć na cud .
nie ma szans ze to wyjdzie poza chiny, wszedzie indziej by sie im blizzard wzial za dupe.
Jak Wasze wrażenia? Ktoś już grał?