co to jest za ograniczenie piszę coś tam 50% i nie mogę podnosić dropu i exp mniejszy ?
Demon Seals[CN]
Musisz zweryfikować swój wiek za pomocą imienia chińskiego, chińskiego nazwiska i numeru chińskiego dowodu osobistego.
W tych 2 ost polach ma byc numer dowodu osobistego chinola. Poszukaj sobie generatora. Mi podzialalo.
Git działa : ) Trzeba tylko spróbować kilku różnych kombinacji. Dzięki Wam ! : )
Ściągam przez fleshgeta teraz bo na chromie po 1gb mi się automatycznie przerywa ściągnie. Jak coś to jeszcze dziś do was dołączę.
Ja mam już 35 poziom, zapraszam
Aeth nie pedź tak bo sam dungi bedziesz robil xD, ja sie griluje bede za 2 godzinki, sprubój ogarnąc jak gildie zrobić
ps zapodaj mi ten generator na priva bo w tym stanie nic nie moge znalezc
Właśnie nie mogę znaleźć żadnego, kiedyś ich było na pęczki. Tu jest kilka przydatnych, które u mnie zadziałały:
w pewnym momencie dostajemy możliwośc zrobienia 10 zadan na doswiadczenie, ktoś mógłby napisac jak sie do nich dostac? bo to jest daily quest a nie mam pojecia gdzie i jak
Fajnie, że gdy już pobiorę (po 5 godzinach) to wyskakuje błąd w nieznanym mi języku...
Pograne.
sciagaj przez flashgeta
Jak ktoś ma problem z prędkością ściągania albo stabilnością łącza to ściągajcie z mega https://mega.co.nz/#!fF51jb7S!0j_tR8_HeOy6a3GMghsYEa4y-VYvbz1EkaASOK6smHs Za upload można podziękować koledze Aeth : )
Dobra, jestem. Gram tym małym monkiem i moj nick Hiryaki. Bez wtfasta ping 500-600. Ktoś na jakimś ts siedzi?
Na jakims innym TS siedzicie dzisiaj Aeth?
Na którym serwerze gracie?
I panowie powiedzcie jak skonfigurowac WTFasta.
Gramy na tym ostatnim (na samym dole)