Demorkracja?

Mam pytanie jako fakt ze forum jest robione dla urzytkowników i sam fakt tego ze to dzieki nam nabijacie sobie kase moze dali byście nam jakies prawa do glosu ?

tzn głosowania ze sluszna argumentacja ? czyli nie "hejtuje guru robie vota na kick" tylko argumentacja pokazujaca jakies niedopuszczalne zachowanie a potem glosowanie ktore musi poprzec np 30 osob (tak wiem ze malo ale serio watpie zeby wiecej niz 30 os przejmowalo sie czyms na forum)

co wy na to ?

Jak dla mnie jest to totalnie bez sensu. Masz z kimś problem, to piszesz do admina odpowiednio to argumentując i tyle.

To na forum da się jakoś zarobić? Przecież nie ma tu żadnych reklam itp.

Mam pytanie jako fakt ze forum jest robione dla urzytkowników i sam fakt tego ze to dzieki nam nabijacie sobie kase moze dali byście nam jakies prawa do glosu ?tzn głosowania ze sluszna argumentacja ? czyli nie "hejtuje guru robie vota na kick" tylko argumentacja pokazujaca jakies niedopuszczalne zachowanie a potem glosowanie ktore musi poprzec np 30 osob (tak wiem ze malo ale serio watpie zeby wiecej niz 30 os przejmowalo sie czyms na forum)co wy na to ?

Troll level : I don't even...

Jak kolega wyżej napisał, tu nawet nie ma reklam...

Nawet jakby, co chcesz zmienić na forum? Czy to kolejny temat z półki ''Alpha to zły mod, daje warny za nic!!111''?

Jakies grosze zarabiaja tylko redaktorzy, a dostaja je nie za wasze posty, a za napisane przez siebie teksty. Temat zamykam, poniewaz nie widze w nim wiekszego sensu. Jak masz problem, to piszesz do admina. A ponoc Salek majstruje temat, gdzie uzytkownicy beda mogli swobodnie pisac swoje zazalenia.

Gwoli tego co napisał Dzz - http://mmorpg.org.pl/forum/forum/242-zazalenia/

I jeszcze dodam, ze gdyby administracja nie byla wyrozumiala, to Magar z forum juz dawno by sie pozegnal, bo taka zla i przekleta Alpha ma mozliwosc zbanowania go. Chocby za to, ze nie uzywa przecinkow.

Mam pytanie jako fakt ze forum jest robione dla urzytkowników i sam fakt tego ze to dzieki nam nabijacie sobie kase moze dali byście nam jakies prawa do glosu ?

tzn głosowania ze sluszna argumentacja ? czyli nie "hejtuje guru robie vota na kick" tylko argumentacja pokazujaca jakies niedopuszczalne zachowanie a potem glosowanie ktore musi poprzec np 30 osob (tak wiem ze malo ale serio watpie zeby wiecej niz 30 os przejmowalo sie czyms na forum)

co wy na to ?