Otóż już Cię uświadamiam. Najwyraźniej Sildu nie przeczytał dokładnie postów w tamtym temacie i dał warny wszystkim dyskutującym, część mojego posta była na temat, cytat: "jeśli jednak dalej obstajesz przy szukaniu priva to najlepiej wypada ten, który poleca PanZeus. Ten serwer brzmi jak typowe "coś" do grania w pełni 4fun, mieszanie klas i umiejętności brzmi jak fajna zabawa na kilka dni."
Nigdy nie zabraniamy dyskusji, nawet nie do końca na temat (Przy czym dyskusja była na temat serwerów prywatnych, więc nie był to aż taki offtop), jeżeli chociaż część posta odnosi się do tematu (Było już wiele takich przypadków, żaden nigdy nie był ukarany) to przymykamy oko na takie rzeczy. Chciałem usunąć warny wszystkim osobom, u których chociaż część posta odnosiła się do tematu, niestety reszta faktycznie dyskutowała tylko i wyłącznie między sobą nie pisząc nic na temat. To chyba tyle z wyjaśnień.
Jak zostałem moderatorem też miałem jednego warna i miałem go sobie, aż wygasł Więc uwierz, że nie chodzi o punkt, a o fakt warna, który został dany przez niedomówienie.
@Isyllt
Dobrze, że się przyznajesz do MC, a później się dziwisz, że masz warny "za nic".
2.1. Każdy użytkownik może założyć co najwyżej jedno konto. Posiadanie więcej niż jednego będzie się wiązać z permanentną blokadą wszystkich kont danego użytkownika.
Na koniec powiedzcie mi tylko jedno, jak to jest, że gdzie nie spojrzeć, to niemalże wszystkie skargi są od osób, które robią na forum największy syf/mają najwięcej warnów? Jak to jest, że nigdy nie skarży się osoba z pojedynczym warnem, itp.? Warny nigdy nie są rozdawane "za nic", a jeżeli są dane nieuczciwie, przez błąd/niedopatrzenie, to wystarczy napisać i rozwiązać problem, już nie raz były usuwane warny u użytkowników.