Destiny 2 trial?

Nie wiem gdzie wrzucić temat. Więc napiszę tutaj. Posiada ktoś kod trial lub coś, co pozwoli mi sprawdzić tą gierkę? Na battlenet mogę to tylko kupić…

A jest trial tydzień/weekend czy coś? Bo o ile mi wiadomo to Destiny 2 ma tylko triale tymczasowe, jeśli taki obecnie jest to w sklepie blizzarda będzie “wypróbuj za darmo”, a po angielsku “try for free”

Chyba nie ma nic takiego bo na stronie głównej cisza, zresztą wątpię by dali free triala skoro gra była w poprzednim humble monthly bundle za ±40 zł razem z 7 (?) innymi grami, w tym fantastycznym acz niedocenianym Styx : Shard of Darkness.

Tak więc powiem ci że wybrałeś sobie złą porę na zainteresowanie się tym produktem. Na przyszłość polecam skorzystać z paru popularniejszych stron (humble, indie gala, nwm, gog może jeszcze) i zapisać się na nich do newslettera (o dziwo czasami ta opcja się przydaje bo podsyłają fajne promocje na maila), Albo przeglądać łowcygier.pl, aczkolwiek z doświadczenia wiem że gdy wchodzisz tam regularnie to nigdy nic ciekawego nie ma, a gdy zrezygnujesz to po tygodniu już się okazuje że była świetna promocja na twoją grę. Albo wręcz przeciwnie - dzięki promocji dowiesz się wgle o jakiejś grze, obejrzysz trailer/gameplay, spodoba ci się i będziesz się cieszył że ją dorwałeś tak tanio. Jak tak miałem właśnie z destiny 2 - kupiłem tylko dlatego że była za te 40 zł. I spodobała się tak że dokupiłem season passa :slight_smile:, a jakby nie humble to pewnie nawet by mnie nie kusiło by obejrzeć gameplay :stuck_out_tongue:

Dzięki za wyczerpujący post, tylko natrafiłem na artykuł z 8 czerwca https://www.bungie.net/en/Help/Article/46488 i myślałem, że coś jest na rzeczy. Napisalem do supportu blizza. Może się zlituja i dadzą do 7 lv. Triala na konto