Witajcie użytkownicy tego zacnego forum. Mam pytanko odnośnie destiny 2 do którego dostałem klucz który nie działa ( była promocja że do karty graficznej dodają klucz). Piszę o tym bo zastanawiam się czy ktoś z was może ma lub miał podobny problem i jak sobie z tym poradził,
Destiny 2
Ja kupowalem karte i mi dzialal normalnie
Wpisujesz go na stronie Blizzarda
Witajcie użytkownicy tego zacnego forum. Mam pytanko odnośnie destiny 2 do którego dostałem klucz który nie działa ( była promocja że do karty graficznej dodają klucz). Piszę o tym bo zastanawiam się czy ktoś z was może ma lub miał podobny problem i jak sobie z tym poradził,
kupowales bezposrednio od producenta? moze ktos wykorzystal?
Imho skontaktuj sie z nimi
Już pisałem do supportu z tydzień temu i nie ma odzewu, chciałem tylko wiedzieć czy nie jestem w tym cierpieniu sam. Zamykam temat i mam nadzieję że zobaczymy się na serwerach
Odpowiedź z supportu
Dorota (NVIDIA)
23 paź, 14:47 EEST
Dzień dobry,
dostałam informację od naszego Działu zajmującego się promocjami na temat Twojej sprawy.
Tak jak sądziliśmy, okazuje się, że próbujesz zrealizować kod na Rocket League, który nie zadziała na GTX1080.
Bardzo proszę, żebyś skontaktował się ze sklepem i poproś ich o przesłanie poprawnego kodu dla Twojej karty.
Raz jeszcze dziękujemy za kontakt z NVIDIA. Robimy wszystko, żeby wyczerpująco odpowiedzieć na Twoje pytania. Jeśli jednak masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszamy do ponownego kontaktu i służymy pomocą.
Pozdrawiam,
Dorota
Centrum Obsługi Klienta NVIDIA