Deus Ex Bunt Ludzkości

Chcę wam przedstawić Deus Ex : Bunt Ludzkości. Jest to 3 część cRPG osadzona w cyberpunktowej wizji ludzkości.

Akcja Buntu ludzkości rozpoczyna się w 2027 roku w Szanghaju. Futurystyczne miasto podzielone zostało na dwie warstwy reprezentujące status społeczny ich mieszkańców - dla bogaczy zarezerwowana jest górna strefa, natomiast biedota żyje w dolnej warstwie, pozostającej w wiecznym półmroku. Niebo nad tym niezbyt przyjaznym miejscem wciąż przecinają transportowce wyposażone w migające, holograficzne ekrany. Wcielamy się w rolę Adama Jensena, przeciętnego faceta pełniącego funkcję szefa ochrony w firmie Sarif Industries, prowadzącej badania nad biomechanicznymi ulepszeniami. W przyszłości to właśnie one doprowadzą do powstania znanych z poprzednich odsłon nanowszczepów.

Macie tu 13 minutowy gameplay z bety tejże gry.. Miłego oglądania .

Ps.

Premiera tejże gry w Polsce miała miejsce 26 sierpnia 2011 r.

mogłeś sam coś napisać, a nie bezczelnie kopiować prace innych

ja już trochę grałem i gra rewelacyjna, masz naprawdę duży wpływ na grę np: jak sobie polazłem do damskiej toalety to potem npc w dialogu wspomniała, że lubię sobie dziewczynki podglądać:) oraz sami decydujemy jak przejść dany etap z jaką bronią, czy ogłuszać czy zabijać, no i warto dodać, że bardzo fajna jest fabuła.

ja jestem gdzieś w połowie gry i powiem że dawno w taką dobrą grę nie grałem. można kupować i sprzedawać bronie itd u handlarzy ulepszać wszczepy. Grę można przejść na 2 różne sposoby drogą skradankową(będziesz zabijał ich ot tyłu i dużo czasu będziesz siedział w przewodach wentylacyjnych) i droga zwykłego fpsu(będziesz krył się za przeszkodami i nawalał z karabinu albo z czegoś tam i będziesz tracił forse na ammo). Ogólnie gra przypadnie do gusty tym co lubią se postrzelać i tym co lubią zabijanie z ukrycia. Grę polecam wszystkim

Rzadko kiedy zdarza mi się przechodzić grę w całości, zwykle idzie w odstawkę po przejściu mniej więcej połowy. Tylko nieliczne mnie przyciągnęły do samego końca, a potem i tak je przechodziłem jeszcze po parę razy. Najnowszego Deus Exa nie opuszczę dopóki nie skończę, to na 100% :) Świetny gameplay, klimat, fabuła + mega mega zajebiaszczy soundtrack.

http://www.youtube.com/watch?v=ZiN6t7K7txw - mistrzostwo.

Polecam wszystkim, warta swojej ceny!

Byłbym zapomniał, w opisie jest lekki błąd. Akcja zaczyna się w Detroit, dopiero później podróżujemy do Chin :) Miłego grania.

Widzę,że same pozytywne komentarze :) sam grałem kiedyś w Deus Ex w tą starszą część.Właśnie zamierzam kupić grę, ale, czy gra ma jakieś duże wymagania?Bo, to nowa gra i nie wiem, czy komp uciągnie grę. :lol:

Polecam http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ żeby sprawdzić czy Ci pójdzie.

Ogólnie mam i gram :]

Chce ktoś linki do gierki +crack itd. to mówcie

Ogólnie mam i gram :] Chce ktoś linki do gierki +crack itd. to mówcie

Moze na tym forum darmowe hacki bedziesz rozdawal??

Ogólnie mam i gram :] Chce ktoś linki do gierki +crack itd. to mówcie

I może jeszcze por..ac załatwisz? Bez przesady, gra jest naprawdę warta swojej ceny, a jak ktoś woli to przepić to sobie torrenta znajdzie więc odpuść sobie takie teksty :)

Chcę wam przedstawić Deus Ex : Bunt Ludzkości. Jest to 3 część cRPG osadzona w cyberpunktowej wizji ludzkości.

Akcja Buntu ludzkości rozpoczyna się w 2027 roku w Szanghaju. Futurystyczne miasto podzielone zostało na dwie warstwy reprezentujące status społeczny ich mieszkańców - dla bogaczy zarezerwowana jest górna strefa, natomiast biedota żyje w dolnej warstwie, pozostającej w wiecznym półmroku. Niebo nad tym niezbyt przyjaznym miejscem wciąż przecinają transportowce wyposażone w migające, holograficzne ekrany. Wcielamy się w rolę Adama Jensena, przeciętnego faceta pełniącego funkcję szefa ochrony w firmie Sarif Industries, prowadzącej badania nad biomechanicznymi ulepszeniami. W przyszłości to właśnie one doprowadzą do powstania znanych z poprzednich odsłon nanowszczepów.

Macie tu 13 minutowy gameplay z bety tejże gry.. Miłego oglądania .

Ps.

Premiera tejże gry w Polsce miała miejsce 26 sierpnia 2011 r.