Deus Ex potrzebny save

Wczoraj wieczorem u mnie w bloku był jakiś spadek napięcia(przez kilka sekund nie było prądu), a ja akurat grałem w deus ex. Dzisiaj odpalam Deus'a i się okazuje że nie mam save'ów. Dlatego teraz potrzebuje save'a z jakiejś misji w Szanghaju. Miałem tam pare zadań pobocznych zrobionych, ale to nie ważne kilka zadań w tą czy w tamtą nie robi różnicy. Zaczął bym od nowa, ale męczy mnie te długie wczytywanie.

Odświeżam

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked
Odświeżam

Ze steamem i oryginalna wersja nie byloby takiego problemu :P Bo steam trzyma savy w 'chmurze'. Wkleilbym ci bo mam akurat save z Szanghaju ale nie moge znalezc pliku nigdzie :P

Ze steamem i oryginalna wersja nie byloby takiego problemu Bo steam trzyma savy w 'chmurze'. Wkleilbym ci bo mam akurat save z Szanghaju ale nie moge znalezc pliku nigdzie

Nie mam gry ze Steam'a, ale mam orginalną wersję, a savy powinieneś mieć ...\Steam\userdata\["jakieś cyfry"]\28050

Wczoraj wieczorem u mnie w bloku był jakiś spadek napięcia(przez kilka sekund nie było prądu), a ja akurat grałem w deus ex. Dzisiaj odpalam Deus'a i się okazuje że nie mam save'ów. Dlatego teraz potrzebuje save'a z jakiejś misji w Szanghaju. Miałem tam pare zadań pobocznych zrobionych, ale to nie ważne kilka zadań w tą czy w tamtą nie robi różnicy. Zaczął bym od nowa, ale męczy mnie te długie wczytywanie.