Devil my cry 4

Mam problem z dźwiękiem w DMC4. Rano jak grałem to zamiast jakiegokolwiek dźwięku było denerwujące SYCZENIE. Pózniej po reinstalce miałem ten sam problem ale po 2 minutach był normalnie dźwięk, a gdy teraz uruchomiłem znowu jest to syczenie. Wiecie o co chodzi?

Z góry dziękuje

@ Kinya11 dzięki bardzo i Tobie brozek też już wszystko Ok, sciagnelem nowe sterowniki i jak narazie dziala

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ

Karta dźwiękowa? Ściągnij najnowsze sterowniki. Może to pomoże, ale sam nie wiem, bo jak ja grałem, to wszystko mi ładnie śmigało.

Jak na stronce cda w opisie numeru w komentach czytałem że ktoś inny tez ma problem z dzwiękiem ze go nie ma. Idz tam i spr co mu doradzili bo mi sie tera nie chce.

Mam problem z dźwiękiem w DMC4. Rano jak grałem to zamiast jakiegokolwiek dźwięku było denerwujące SYCZENIE. Pózniej po reinstalce miałem ten sam problem ale po 2 minutach był normalnie dźwięk, a gdy teraz uruchomiłem znowu jest to syczenie. Wiecie o co chodzi?

Z góry dziękuje

@ Kinya11 dzięki bardzo i Tobie brozek też już wszystko Ok, sciagnelem nowe sterowniki i jak narazie dziala

TEMAT MOŻNA ZAMKNĄĆ