Devil Path - Meitn2.com

1zbwenr.jpg

Witam !

Jestem tutaj by zaprezentowac gre o wpsanialej nazwie Metin2 . Wielu z was to zapewne smieszy i jest to spowodowane sytuacja ktora

panuje obecnie na PLu . Nie dziwie sie bo sam z pewna grupa znajomych z tamtad ucieklismy . Metin2.pl to gra ktora glownie polega

na wydawaniu rl pieniedzy w rzeczy ktore pomagaja osiagnac mu wyżyny . Ale to bylo ... Mam zaszczyt przedstawic wam METIN2.COM .

Jest to genialny server produkcji GameForge gdzie Allegro , EBay czy inne tego typu portale nie dotarly . Miejsce gdzie IS istnieje

ale nie jest on konieczny .. czemu ?! Bo Polacy maja od tego Turkow . Moze to rasistowskie ale to prawda , Turek bonuje , wystawia

za yangi za grosze a Polak kupuje :D . Taka kolej losu . Na "com-ie" nie ma kolejek do Lasu czy na inne metki ... nie ma kolejek do

bossow , no chyba ze wkoncu jakis rozgarniety Turek wkoncu sie zaloguje . Jesli chcesz pograc na spokojnie w metina a wydawanie rl

kasy badz privy cie nudza , zapraszam na metin2.com .

Aktualnie gramy w Chunjo w gildi Devil Path . Jest to gildia złożona z 99 % polakow . Ubijamy razem smoki i wiedzmy .

Za niedługo planujemy ubic Azraela jako 1 na serwerze . Wiecej o nas na stronie www.dpath.manifo.pl .

Tam w stopce macie rozpisany dowolny kontakt ze mna jesli chcecie sie cos dowiedziec . Chetnie pomoge .

PS. Szukamy ludzi ktorzy maja w sobie chcociaz odrobine dojrzałości ... odrobine bo posmiac sie warto tez czasami .

Zapraszam na moj kanal na youtube :

http://www.youtube.com/channel/UCFJWUmeiBiXxHMJNgbrzAHQ?feature=mhee

ZAPRASZAM !!

Prywatny serwer. Lepszy jest PL jak juz naprawde nie umiesz wbic duzego poziomu to tylko Yitian2-stary xlast.

Macie ts-a / vt ? Chetnie bym pograł :) W tym fakcie że na plu obobiła mnie moja własna gildia :)

Czekam na kontakt pod numerem gg 5660179

Też jestem chętny :)

Mój nick w grze BeBoy62.

ps. Dopiero pobieram client.

ps2. Pytanie do tworzącego temat a jak tam jest z cenami ?

Ceny niskie server juz od 2 lat dziaal i ceny sa stabilne . Tsa mamy osobistego , ts64.net-speak.pl !! All info na naszej stronie !

PS . Jeslic checie na wlasne oczy zobaczyc to zorbice sobie noobka u niebieskich , tam sa tylko i wylacznie sklepy ! Dlaczego ? Server jak powstawal wszysyc sie skierowanie na tamto krolestwo i tak zostalo . My dzialamy w chunjo !

W grze jestem na Rejmondo badz Kopytko

Zapraszam Ponownie !

Witam , zmienilismy strone na : http://cred.manifo.com/

Może zagram, bo szukam jakiegoś serwera. Ale zastanowie sie bo nad Plem sie też zastanawiam.

Siema ! Zapraszam !

Nad lvl nam nie zalezy , tylko i wylacznie TS3 !!

No to mnie zachęciliście ;P

Nick w grze : Vaxim

Ale przyjecia do gildi przez TS3 !!

rozumiem , zaraz wbijam ;D

ZAPRASZAM !! DOSZLO DO NAS KILKU NOWYCH GRACZY WIEC JESLI ZACZNIECIE TERAZ BEDZIECIE MIEC LATWIEJSZY START !

Zapraszam biggrin.gif

warn_ico.png
Double post. - Cree

W ile mniej wiecej wbija sie 70~~lvl? bo wczesniej to troche nudno jest ;d

tak jak wszedzie , tutaj masz wolne spoty we v2 nie trzeba sie bic !

Zapraszam NA Team SPeak 3 Tam wszysto wyjasniam badz na gg !!

NOWA STRONA : http://cred.manifo.com/ !!

warn_ico.png
Double post. - Cree

Informuje ze przyjecia do gildi takze moga sie odbyc poprzez Gadu Gadu ! Wszelkie pytania prosze kierowac na TS3 ; GG badz na mail : cetek90@gmail.com !

Na jakim to servie ?