Cześć, mam pytanie odnośnie dungeonów na poziomie 'hell'. Wbiłem właśnie 52 poziom, wyfarmiłem cały set starfall(?), zrobiłem ok. 15 dungoenów na poziomie hell +0 i prócz run, nic więcej mi nie wyloociło, żadna część setu. czy to tak trudno wyfarmić, czy na +0 nie lecą setowe(fioletowe) przedmioty? Poza tym, nie mam pojęcia jak odblokować kolejne poziomy dungeonu na poziomie piekielnym, gdyż zazwyczaj było tak, że jak zrobiło się dungeon, to odblokowywały się kolejne poziomy (+1+2..), tu tak nie ma, na jakiej zasadzie to działa? Z góry dziękuję.
Devilian - lvl cap i dungeony
odblokowujesz gdy robisz z ticketami. A butcher itemki leca poprostu rzadko nawet na hell+3 chociaz mi sie zdazylo ze polecialo na +0 3 itemki na 5 runów to zalezy od szczescia jedni maja pecha skladaja tydzien set lub farta jak ja i w 1 dzien.
Ja się ubieram już trzeci dzień i dopiero mam 3 części z Hell takiego pecha mam ;/ Zrobiłem masę run'ów na +0 i nie poleciała mi żadna część ale słyszałem, że niby leci. A co do odblokowywania +1/+2/+3 są mi znane 2 sposoby:
1. Musisz być w party (3 osoby) i robić razem dungi po kolei pierw +0 później +1 później +2 i macie +3 odblokowane.
2. Pójść z kimś kto cię weźmie na +3 i zrobić z nim run'a i jak skończycie to odblokuje tobie +1/+2/+3
Do dung'ów wchodzicie przez "enter" a nie search for party czy jakoś tak.
po patchu farma +3 w 3 osoby jest o wiele bardziej wydłużona i ciężka niż solo, wreszcie jest odwrotnie solo łatwiej niż w party.. wcześniej solo było prawie nie do ubicia w 3 osoby robiliśmy bosa w 20sekund..
Ehh, dzięki za odpowiedź, ale za grosz nie zmienia to mojej sytuacji. Jak setowych itemów nie było, tak nie ma, poszło ~50 dungów z boostami
Do zamknięcia
masz po prostu pecha tu nie ma powiedziane ze jak zrobisz tyle i tyle dungow to padnie ci set
wlasnie trzeba sie pomeczyc
ja juz nawet zlozylem wczoraj caly tragedy set i teraz probuje dropnac tragedy weapon
ja dziennie robie po 120-170 dungow i pomagam gildi dropnac sety wiec leci
na +0 nigdy mi nic nie poleciało za to na +3 co 2-3 runy nie ma bata żeby coś nie dropnęło, więc te twoje 50 dungów z boostami bez dropu trochę jest śmieszne , ja wszystko w tydzień skompletowałem z czego 3 itemki kupiłem za "Buczer" coins zdobyte przez rozwalanie itemków które nie były dla mojej klasy i ze zwykłych daily wykonywanych codziennie
Najszybszy sposób to robienie ze znajomymi którzy grają innymi klasami i wymiana/oddawanie itemków jak coś komuś wypadnie i nie będzie pod jego klasę oczywiście HELL +3
ps dziś kupiłem sobie 3 DEX-y za golda z gry i przedłużyłem patrona na 1 miesiąc za free plus zostało mi jeszcze ~1700 coinsów do item shopu pewnie dozbieram dziś i jutro przedłużę o kolejny miesiąc zanim ceny się zmienią
ja dziennie kupuje po 2-4 dexy na przyszlosc sie przydadza na patrona i kostiumy i refine stony
ceny sa niskie wiec trzeba kupowac ile sie da.
Gra bez znajomych z gildi nie ma sensu za bardzo bo wiadomo ze lepiej sie dropi w 3 i sie wymienia niz z randomami.
Poza tym widze sporo randomow jest w tej grze co nawet ticketa nie potrafia odpalic zwlaszcza niemcy
Cześć, mam pytanie odnośnie dungeonów na poziomie 'hell'. Wbiłem właśnie 52 poziom, wyfarmiłem cały set starfall(?), zrobiłem ok. 15 dungoenów na poziomie hell +0 i prócz run, nic więcej mi nie wyloociło, żadna część setu. czy to tak trudno wyfarmić, czy na +0 nie lecą setowe(fioletowe) przedmioty? Poza tym, nie mam pojęcia jak odblokować kolejne poziomy dungeonu na poziomie piekielnym, gdyż zazwyczaj było tak, że jak zrobiło się dungeon, to odblokowywały się kolejne poziomy (+1+2..), tu tak nie ma, na jakiej zasadzie to działa? Z góry dziękuję.