Devilian Online pytanko

Witajcie mam paczkę Early Acces i nie wiem kiedy mogę ją sobie do konta przypisać. Czy jak np zrobię to jutro to już zagram bez bety gdzie jest wipe czy do kiedy mam czekać ?

Beta jest do jutra do 19, powiem ci tak: nie ma sensu teraz już grać nie zdążysz sprawdzić gry (wszystkich opcji) pamiętaj , że u nich 8 grudnia to 9 godzin później niż u nas, szczególnie, że do paczki jest przypisana kasa itp, z drugiej strony nie możesz czekać bo ci nie zaliczy head startowych itemów, w skrócie zapodaj klucz jutro ale koło 6 grudnia rano, zapewniam, że będziesz miał wszystko co chcesz ;) . A poza tym w bete i tak se możesz zagrać do jutra jakbyś chciał. PAMIETAJ klucz do paczki przed 8 grudnia wpisać.

Dzięki czyli przed 8 grudnia jak wpiszę to all dostanę. Dzienx wielkie nie będę grał pierdziele to strata czasu na dzisiaj. To nic dzieki raz jeszcze za pomoc.

podepnę się..., w jaki sposób mogę coś kupić w IS jak nie mam PayPala (zablokowany), tylko konto bankowe z możliwością przelewów online ?

Niby HS nie mam zamiaru kupować ale później sobie premkę bym kupił :>

Edit:

już sobie przypomniałem mam konto na https://www.skrill.com/ i tam muszę portfel doładować xD, a tak to przez opcję MOL (via Rixty), dlatego na mol-u też trzeba mieć konto zrobione :).

Trochę pogmatwane, ale ludzie z kontami online też mogą sobie coś zakupić, przypomniało mi się że w Arche Age tak kupowałem XD.

Witajcie mam paczkę Early Acces i nie wiem kiedy mogę ją sobie do konta przypisać. Czy jak np zrobię to jutro to już zagram bez bety gdzie jest wipe czy do kiedy mam czekać ?