Również mam zamiar pobawić się w tejże produkcji. Nick: Sztudi
[Devilian Online] Sklejam team!
W open becie gildia prawie ciągle liczyła 25-30 osób (musieliśmy wyrzucać osoby bez tsa żeby grać z nowymi którzy dołączali). Tak więc wszystkich tych którzy testowali czy też nie, ale mają zamiar grać zachęcam do jak najszybszego złożenia podania na stronie gildii! Dlaczego? Bo po starcie może zabraknąć miejsc... Jeżeli będziemy mieli dużo więcej zgłoszeń powstaną 2 gildie.
Jedyne czego wymagamy to kultura osobista i teamspeak (czyt. Sprawny mikrofon).
Pozdrawiam PanSzpan!
Oj widzę że szykuje się fajna Ekipa , a sama gra naprawdę wymiata choć nie grałem w takie typy gier więcej niż 4 :5 h a tu niespodzianka zasiedziałem się na wszystkich beta .Ok czekamy 8 lub 10 chciałem grac za free ale brakowało mi trade i więcej miejsca w eku dlatego postanowiłem startować 8 graczom free zawsze pomocni będziemy choćby trade i wspomaganiem itemków do setów itp itd powodzenia i do zobaczyska.
Tez Polecam Giere Jest Wypasiona PoE Ssie Devilianowi Paleczke
Wiadomo na jakim serwerze macie zamiar grac? z checia dolacze wraz ze znajomym
Seadrift
Seadrift
10 tego na 100 % się określi
Jeżeli chcesz uzyskać jakieś informacje albo pogadać o Devilianie wbij teraz na ts'a:
31.6.70.185:5000
Ja się zastanawiam nad kupnem HS, ale finansowo się za bardzo nie opyla, płacisz koło 90 zeta za grę 2 dni wcześniej i dostajesz tylko 15 dni patrona, 10 grudnia dodadzą kupno samego patrona będzie kosztował coś koło 60 zł i dostanie się całe 30dni.
W sumie to i tak sporo, co miesiąc płacić aż 60 zeta za HnS..., co to się porobiło kiedyś płaciło się 45 zeta i było git :>, ja jeszcze przemyśle sprawę, bo i tak 10 dodadzą nowe serwery i "darmozjady" pójdą na nowy - bo świeży, więc bicie 2 dni wcześniej mija się z celem.
Wiadomo już czy będzie można kupić później patrona za golda w grze ?
@RIV tylko, że wystarczy cokolwiek kupić w item shopie i dodatkowe funkcje (ah, chat itp.) ci się odblokują, przy patronie też, więc głupoty piszesz.
Oczywiście, że mogą, ale nowy, dodatkowy serwer otworzą 10, więc z oczywistej przyczyny nowi gracze bez hs pójdą na świeży serwer, dlatego piszę nie ma sensu zaczynać wcześniej, lepiej zacząć 10 na nowym i tam kupić patrona, lepiej przy handlu się na tym wyjdzie
Ja się zastanawiam na HS, ale finansowo się za bardzo nie opyla, płacisz koło 90 zeta za grę 2 dni wcześniej i dostajesz tylko 15 dni patrona, 10 grudnia dodadzą kupno samego patrona będzie kosztował coś koło 60 zł i dostanie się całe 30dni.W sumie to i tak sporo, co miesiąc płacić aż 60 zeta za HnS..., co to się porobiło kiedyś płaciło się 45 zeta i było git :>, ja jeszcze przemyśle sprawę, bo i tak 10 dodadzą nowe serwery i "darmozjady" pójdą na nowy - bo świeży, więc bicie 2 dni wcześniej mija się z celem.
mozesz przedawac itemy na Ah dawac Trade Itp a sam patron nie jest taki oplacalny juz
Ps: juz niema serwera Dla "Darmozjadow" ci co maja HS tez moga na tym grac i to juz od 8 a nie 10
Ja się zastanawiam nad kupnem HS, ale finansowo się za bardzo nie opyla, płacisz koło 90 zeta za grę 2 dni wcześniej i dostajesz tylko 15 dni patrona, 10 grudnia dodadzą kupno samego patrona będzie kosztował coś koło 60 zł i dostanie się całe 30dni.W sumie to i tak sporo, co miesiąc płacić aż 60 zeta za HnS..., co to się porobiło kiedyś płaciło się 45 zeta i było git :>, ja jeszcze przemyśle sprawę, bo i tak 10 dodadzą nowe serwery i "darmozjady" pójdą na nowy - bo świeży, więc bicie 2 dni wcześniej mija się z celem.
Z tego co ludzie piszą to będzie można ogarnąć Patrona w grze (nie mam pojęcia czy będzie to trudne). Wiadomo że kupowanie Founder Packa się nie opyla bo tak jak sama nazwa mówi jest to dotacja. Zobaczymy jak to będzie za 2 miesiące, na pewno wszystko będzie wtedy jasne
Dobra skoro wszystkie serwery startują dzisiaj to kupiłem EA XD, postaram się od samej 19 (jak żona pozwoli XD) zacząć na seadrift, podanie złożyłem tsik będzie.
Grę trzeba na nowo pobierać, trochę lipa, ale co poradzić.
Nie trzeba pobierac, na oficjalnym forum jest post jaki plik usunac i gramy normalnie na wersji tej z bety
http://forums.deviliangame.com/showthread.php?5795-Head-Start-Pre-Download-Instructions
Na ktorym serwerze zamierzacie grac?
Już gramy na "Seadrift"
Jakby ktoś wyszukiwał by info o dzisiejszym starcie gierka startuje o 21
Także zagram, mam ts3.
Paysafecard jest sam tak kupilem ea od triona, nie mozna chyba tylko tak coinow doladowywac
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania zapraszam na tsa (pierwszy post)
Podbijamy temat