Devilian Online [Szukam graczy]

Witam,

zacząłem grać w Deviliana w czwartek na serverze Seadrift i tak w sumie to samemu się średnio gra. Szukam graczy z którymi można by było pograć, mam ts jak coś ;)

Mój nick to : Bejsbol

Server : Seadrift

Piszcie w grze lub zostawiajcie nicki w odpowiedziach to się odezwe.

Pozdro!

nwm ja zastanawiałem się nad grą ale kiedy zobaczyłem że gra jest od Triona troche zwątpiłem i do tego są jakieś free account i premium account.

Gram, mam 12 lvl evokera, ale nie wiem czy zostanę przy niej na dłużej. Nie potrafię ogarnąć czy są jakieś podklasy w tej grze

Własnie pobieram, jak już będzie ready to dam znać ingame :>

Pod K można dodawać upgradować skile i zmieniać klasy są po 3 dla każdej postaci, ja już mam lvl capa i farmie dungeony na poziomie hell, gildia jest mamy 3 lvl i jesteśmy drugą najsilniejszą na serwerku :)

Czyli każda klasa ma 3 subklasy tak?

Tak dokładnie i każdą gra się "inaczej" xD

No gierka naprawdę jest spoko jak na ten moment ;p

Czy trzeba wybrac jedną subklase czy można " mieszać " ich skille?

mozna mieszac skille ;) poki co mam 52 lvl i prawie caly fioletowy set i gra mi sie evokerem wysmienicie

Można mieszać jednak w ten sposób nie dostanie się ostatnich pasywek dla danej subklasy bo zabraknie punktów, niektórzy chwalą łączenie drzewek i mówią, że jest OP, ja gram tylko jednym.

Reset drzewka i wybór innego jest darmowy, więc można sobie testować do woli

Siema nie chce zakładać nowego tematu dlatego spytam tutaj czy ktoś gra na amerykańskim serwerze? Pytam, bo pobrałem grę na steamie i pobrało mi od razu wersje amerykańską nie europejską i musiałbym kolejne 7GB pobierać dlatego zacząłem na amerykańskiej i w sumie dobrze z tego co ostatnio przeczytałem, że na europejskich itemki znikały. Mam 26 poziom chyba shadowhuntera :D, nie wiem dokładnie, bo gram 1 dzień .

Wejdź sobie w SteamLibrary > SteamApps > common > Devilian > Games > Devilian, będą znajdywać się tam dwa foldery, Live-EU i Live-US, skopiuj całą zawartość folderu US do EU, zmień region na glyphie i ciesz się europejską wersją bez ściągania.

Wejdź sobie w SteamLibrary > SteamApps > common > Devilian > Games > Devilian, będą znajdywać się tam dwa foldery, Live-EU i Live-US, skopiuj całą zawartość folderu US do EU, zmień region na glyphie i ciesz się europejską wersją bez ściągania.

Tak tylko raczej 26 poziomu nie będę mieć :D

udalo mi sie w koncu zrobic Deviliana na steamie, jakby ktos chciał możnaby zalozyc prowizoryczną gildie na serwerze Segarro, czytałem dużo na reddicie i na forum ludzie ogólnie mówię ze jest mniej ludzi niż na Seadrifcie ale jest mega inna atmosfera, i nie żałują że przeszli z Seadriftu na Segarro, gdzie ponoć te zaginięcie itemków dotyczyły się Seadriftu.

od ostatniej akcji z zniknięciem itemków, jest spokój więc nie ma co panikować :D

Witam,

zacząłem grać w Deviliana w czwartek na serverze Seadrift i tak w sumie to samemu się średnio gra. Szukam graczy z którymi można by było pograć, mam ts jak coś ;)

Mój nick to : Bejsbol

Server : Seadrift

Piszcie w grze lub zostawiajcie nicki w odpowiedziach to się odezwe.

Pozdro!