Devilian-P2W?

Witam,tak jak w temacie,jak widać jest na to MMO duży HYPE. Wydawcą jest Trion więc mam pewne wątpliwości,liczę na szybką odpowiedz :blink:

Czołem!

Owsze TRINO to dziwny wydawca, szczególnie że mój serwer - Seadrift przeszedł maintence 20-paro godzinny i wisiało nad nim widmo usunięcia wszystkiego. Nie mniej jednak chyba w końcu udało im się usunąć problem z nim związany. Co do P2W - mam 52(maksymalny) poziom - potem zaczyna się system podobny do paragonów w D3.

W sklepie nie ma raczej jakiegokolwiek P2W, jedynym elementem są Belssingi na większe doświadczenie, drop itd, które kosztują chyba około 700 gemów w IS. Itemy potrzebne do rozbudowy WH czy Inventory można zdobyć w grze. Natomiast wspomniane blessy można kupić za kredyty, które nabywasz za ojro lub kupujesz przedmiot o nazwie DEX (około 1350 kredytów) za 110-180 golda (tak stoją ceny na AH), chłopaki ode mnie z gildii kupili już po kilka dexów i nie zainwestowali praktycznie w tę grę nawet złotówki. (jedyny mankament to blokada przed boterami i innymi goldsellerami, żeby ją znieść musisz mieć zakupione na koncie cokolwiek od Trionu). Sam patron nie daje nie wiadomo jak dużej przewagi nad F2P.

Sory za chaos, ale pisałem szybko i niedbale.

Przepraszam :unsure:

Dziękówka ^_^

ja uzbieralem na 2 dexy=miesiac patrona w 4.5h wiec absolutnie nie mozna mowic o p2w

O P2W nie ma obecnie mowy, ale te problemy z serverem Seadrift, szlak człowieka może trafić, aktualnie znowu jest jakaś maintenance, liczę tylko że nie będzie trwał równie długo co poprzedni... -.-

Edit:________________________________

Wbrew tego co mówią inni, to Trion nie jest aż tak złym wydawcą, niby zrąbali AA, ale i na temat ów AA są podzielone zdania. Ja osobiście nic do Trion`u nie mam, fakt, w Devilian`ie zaliczyli kilka wpadek, ale zrekompensowali to graczom którzy na tym ucierpieli.

Dokładnie, jak chcesz zaczynać grę w Deviliana to nie wybieraj serwera Seadrift, same problemy :) Co do p2w, to koledzy wcześniej się trafnie wypowiedzieli...

Ktoś gra na serwerze amerykańskim ?

Ja narazie kupilem 10 dexow i nie mam co robic juz z nimi :P kase latwo sie robi :)

Mam nadzieje że autor nie będzie zły jeśli się coś zapytam, mianowicie te dexy (patron) daj nam możliwość trade, oraz whisper?

Ps. Wiem, pytanie wygląda tak jakby je pisało dziecko... =)

Nie ma problemu,chyba że moderator/rzy się przyczepią :)

Wydaje mi sie, ze zakup dexa przez aukcje nie odblokuje Ci ah i whispera.

Mysle, że creditsy musza być kupione na konto za $$.

Tak, żeby odblokować te ograniczenia musisz kupić najmniejsza paczkę kredytów za 5 dolców chyba.

nie tylko to ale też jak kupi coś z innych gier triona np mounta w rifcie lub postać w trove to też będzie git.

Witam,tak jak w temacie,jak widać jest na to MMO duży HYPE. Wydawcą jest Trion więc mam pewne wątpliwości,liczę na szybką odpowiedz :blink: