Witam,tak jak w temacie,jak widać jest na to MMO duży HYPE. Wydawcą jest Trion więc mam pewne wątpliwości,liczę na szybką odpowiedz
Devilian-P2W?
Czołem!
Owsze TRINO to dziwny wydawca, szczególnie że mój serwer - Seadrift przeszedł maintence 20-paro godzinny i wisiało nad nim widmo usunięcia wszystkiego. Nie mniej jednak chyba w końcu udało im się usunąć problem z nim związany. Co do P2W - mam 52(maksymalny) poziom - potem zaczyna się system podobny do paragonów w D3.
W sklepie nie ma raczej jakiegokolwiek P2W, jedynym elementem są Belssingi na większe doświadczenie, drop itd, które kosztują chyba około 700 gemów w IS. Itemy potrzebne do rozbudowy WH czy Inventory można zdobyć w grze. Natomiast wspomniane blessy można kupić za kredyty, które nabywasz za ojro lub kupujesz przedmiot o nazwie DEX (około 1350 kredytów) za 110-180 golda (tak stoją ceny na AH), chłopaki ode mnie z gildii kupili już po kilka dexów i nie zainwestowali praktycznie w tę grę nawet złotówki. (jedyny mankament to blokada przed boterami i innymi goldsellerami, żeby ją znieść musisz mieć zakupione na koncie cokolwiek od Trionu). Sam patron nie daje nie wiadomo jak dużej przewagi nad F2P.
Sory za chaos, ale pisałem szybko i niedbale.
Przepraszam
Dziękówka
ja uzbieralem na 2 dexy=miesiac patrona w 4.5h wiec absolutnie nie mozna mowic o p2w
O P2W nie ma obecnie mowy, ale te problemy z serverem Seadrift, szlak człowieka może trafić, aktualnie znowu jest jakaś maintenance, liczę tylko że nie będzie trwał równie długo co poprzedni... -.-
Edit:________________________________
Wbrew tego co mówią inni, to Trion nie jest aż tak złym wydawcą, niby zrąbali AA, ale i na temat ów AA są podzielone zdania. Ja osobiście nic do Trion`u nie mam, fakt, w Devilian`ie zaliczyli kilka wpadek, ale zrekompensowali to graczom którzy na tym ucierpieli.
Dokładnie, jak chcesz zaczynać grę w Deviliana to nie wybieraj serwera Seadrift, same problemy Co do p2w, to koledzy wcześniej się trafnie wypowiedzieli...
Ktoś gra na serwerze amerykańskim ?
Ja narazie kupilem 10 dexow i nie mam co robic juz z nimi kase latwo sie robi
Mam nadzieje że autor nie będzie zły jeśli się coś zapytam, mianowicie te dexy (patron) daj nam możliwość trade, oraz whisper?
Ps. Wiem, pytanie wygląda tak jakby je pisało dziecko... =)
Nie ma problemu,chyba że moderator/rzy się przyczepią
Wydaje mi sie, ze zakup dexa przez aukcje nie odblokuje Ci ah i whispera.
Mysle, że creditsy musza być kupione na konto za $$.
Tak, żeby odblokować te ograniczenia musisz kupić najmniejsza paczkę kredytów za 5 dolców chyba.
nie tylko to ale też jak kupi coś z innych gier triona np mounta w rifcie lub postać w trove to też będzie git.
Witam,tak jak w temacie,jak widać jest na to MMO duży HYPE. Wydawcą jest Trion więc mam pewne wątpliwości,liczę na szybką odpowiedz