Diabełek bez dodatku

A jak myślicie? Do ilu stanieje dodatek za pare tygodni? Podstawowa wersja staniała aż o bodajże 150zł, z dodatkiem bedzię podobnie i również spadnie sporo z ceny?

we worcałwiu w sky tower na w neo-net ma byc za 79,99 zeta tak że jak jesteś z tych okolic to tam masz najtaniej

Dla mnie to straszne dziadostwo ze wprowadzaja 70 lvl cap tylko dla dodatku RoS.Zmusza to do zakupu rozszezenia diabełka.Inaczej nie pograsz ze znajomymi itd którzy zakupili dodatek.

Dla mnie to straszne dziadostwo ze wprowadzaja 70 lvl cap tylko dla dodatku RoS.Zmusza to do zakupu rozszezenia diabełka.Inaczej nie pograsz ze znajomymi itd którzy zakupili dodatek.

Taka sama historia jest z WoW'em i jakoś miliony subskrybentów online :)

Level cap jest jednym z głównych atutów tego dodatku, więc dlaczego miałbyś za niego nie płacić? Chciałbyś dostać 70 poziom za darmo, co wiązałoby się z przedmiotami i umiejętnościami. W skrócie, chciałbyś 70 procent dodatku dostać za darmo. Przykro mi, nie przejdzie. Płać lub nie, taki masz wybór.

NIE MA SENSU, ale zawsze możesz dokupić za jakiś czas.

Witam. Chciałbym się dowiedziec czy opłaca sie zakupywać diablo i grac bez dodatku ROS, po wprowadzeniu nowego patcha naczytałem się wiele dobrego o diabełku, ale jak na ten moment fundusze pozwalają mi tylko na zabawe z podstawką :( . Może znajdzie sie tutaj ktoś taki, co nie ma zamiaru kupywac dodatku i cieszyć sie z podstawowej wersji? Napiszcie co wiecie i co o tym sądzicie .Dzięki i Pozdrawiam ;)