Witajcie wszyscy,szukam kilku osób do pogrania w diablo 2 przez program GameRanger.Co do wieku to nie mam wielkich wymagań bo sam mam tylko 17 lat(Po mutacji oczywiście).Jeżeli jest ktoś chętny pisać gg,wyjaśnię wszystkie szczegóły.
GG:5894814
Witajcie wszyscy,szukam kilku osób do pogrania w diablo 2 przez program GameRanger.Co do wieku to nie mam wielkich wymagań bo sam mam tylko 17 lat(Po mutacji oczywiście).Jeżeli jest ktoś chętny pisać gg,wyjaśnię wszystkie szczegóły.
Nie lepiej się "szarpnąć" i kupić D2 LOD za 19.99zł i pograć na CBN ? Na kanałach LOD POL bez problemu znajdziesz masę ludzi do grania.
(CD key do zwykłej 2 możesz wziąć z neta o ile dobrze pamiętam, bo gra używa tylko LOD key'a).
jak przez battle.net to jak moge grac.
Nie, trzeba mieć oby dwa keye orginalne. Za 20 złotówek masz wersje pudełkową diablolo 2 wraz z dodatkiem .
czemu nie 3ka;P?
czemu nie 3ka;P?
Bo jest słaba (pod względem głównie polityki i zagrań Blizzarda- np. ah). Albo inaczej, nie jest dwójką.
Nie, trzeba mieć oby dwa keye orginalne. Za 20 złotówek masz wersje pudełkową diablolo 2 wraz z dodatkiem .
To oczywiste, że oryginalne keye oba (do aktywacji gry), ale mam na myśli, że po wgraniu dodatku BN korzysta tylko z keya z D2 LoD (więc key podst. D2 może być "wielokrotnego użytku" tylko do aktywacji).
A w necie od groma wala się CD Keyów do D2. Ale jak chodzi set keyow za 20 zeta to ... ; )
Dokładnie, bo w tych czasach korporacje stawiają zwykle na bajerki, wyścigi w grafice itp, zamiast na podstawach MMO - grywalności i socjalach.
W d2 da się poczuć tego multi, d3 to już conajwyżej co-op (ok, diablo nigdy nie mialo być mmo, ale tak czy siak socjale 3 bardzo kuleją w stosunku do 2), a co za sens grać po multi jeśli się tego niemalże nie odczuwa.
Zapraszam tutaj http://jmrealm.eu/ jest to polski prywatny serwer (emulator) battlenetu działa doskonale w 100% sam na nim gram jest bardzo dużo ludzi (sami polacy) Zapraszam wszystko napisane na stronie, trzeba się troszeczke pomęczyć ale można grać za darmo na piracie