Witam szukam kompanów do wspólnej gry na battlenecie:)
Diablo 2
Jakby sie zglosily z 20-30 osob to chetnie bym pogral, zrobilo by sie wlasny kanal i siedzialo na nim xd, ale tu chodzi o ludzi ktorzy maja sentyment do tej gry i nie odinstaluja po tygodniu, moze byc trudno znalesc teraz takich . Osobiscie moglbyc robic baalruny 16h na dzien bez bota ;p
Piszę się jbc to daj znać ( weteran tej jakże dobrej gry )
Santjago#2244
Z chęcią bym pograł. Nigdy nie grałem na battle necie.
Witam! Jeżeli nie zgłosiło się za dużo osób oraz szukacie dalej gracza do wspólnej gry to zgłaszam swoją osobe! Grałem swojego czasu w diablo II i to wieeele długich godzin. Mam bardzo duże doświadczenie z tej gry i szukam od długiego czasu znajomków do wspólnej zabawy Prosze mi odpisać właśnie tutaj, co jakiś czas w miare możliwości będę zaglądał i wyczekiwał odpowiedzi
Ja chętnie bym powrócił do tej gry, czekam żeby zrobic hammerdina albo light soso dajcie znac czy gracie czy nie.
Ktoś pyka jeszcze w Diablo II?
Siemka, ja mógłbym pograć
Tez chetnie bym pogral w 2d mam kilka lat dosw, jednak chyba lepiej wybrac jakis prywatny server gdzie nie bedzie botow.
Jeżeli nadal ktoś ma ochotę pograć w D2 to nadal czekam na kompanów do gry serwer jest mi obojętny battle.net///priv
wymienie sie klucz z d3ros za klucz do d2lod heheh przez allegro np.
tzn ddam konto do d3 ros za klucz do d2 i dodatku LoD
chce na BN sobie popykac w D2
Witam szukam kompanów do wspólnej gry na battlenecie:)