Styl gry barbarzyńcy jest dość prosty więc idziemy i eliminujemy hordy przeciwników moim taktycznym ułatwieniem będzie znana sztuczka z innych gier by odciagać pojedyńczo potworki jeśli nie jesteśmy pewni czy mamy szanse z grupką wolniej ale skuteczniej i pewniej damy sobie radę. Rodzaj oręża i zboja to już zależnie co mamy dostępne za aktualną sumę złota moja rada jest taka by np jeśli idziemy na nieumarłych załużmy broń obuchową albo dodajmy umiejętność która zwieksza obrażenia dla nieumarłych co może znacznie ułatwić nam rozgrywkę itd.
Przejdzmy do umiejętności zaczniemy od passywnych które beda bardziej potrzebne od tych które możemy tylko w danej chwili użyć z dostępnych wywnioskowałem by dobrze zabijać i do tego przeżyć walkę z bossem jako tank wybrałem 3 skille passywne:
-
Bloodthirst (Idalny dla przeżycia przywraca część obrażen jesteśmy jak by pół wampirem)
-
Ruthless (Dobry skill w połączeniu z tym wyżej mamy pewną szansę i zwiększone obrażenia krytyczne co za tym idzie więcej się leczymy)
-
As Nails (Nasz 3 passyw który daje nam możliwośc przeżycia zwiększa naszą obronę i częsciowo odbija obrażenia)
Skille aktywne:
Generator furii:
-
Frenzy (daje obrażenia nabija nam furie i zwiększa szybkość ataku idealny)
-
War Cry (Skill obronny wymagany dla tanka zwieksza czasowo obrone dla drużyny)
Wydawanie furii:
-
Thretending shout (zmniejsza obrone w dużym obszarze wrogów_
-
Seismic Slam (Skill atakujący b.duże obrażenia i odrzut)
Sytuacyjne:
-
Revenge (daje sanse na odzyskanie zdrowia i zadaje obrażenai obszarowe dla tanka idealne)
-
Overpower (skumuluje sie z naszym passywem na krytyka obszarowe obrażenia)
By VampirLord