Szukam chętnych osób do wspólnego farmienia pierwszego aktu na inferno;) Gram dh 60k dps. Posiadam mikrofon jeżeli ktoś tego wymaga
Wysyłać zaproszenie do ; sokol32@gmail.com
Mój profil postaci >>>PROFIL<<<
Szukam chętnych osób do wspólnego farmienia pierwszego aktu na inferno;) Gram dh 60k dps. Posiadam mikrofon jeżeli ktoś tego wymaga
Bitch please.. Takie itemy na inferno ? Człowieku idz na 3 akt piekło bestia oblężnicza i rób runy aż do asmodana . Za wyfarmiona kase kup sobie sprzet z ressistami . Twoje eq to tragedia .-
1 rundka -60/100k ( w tym itemki do vendora )
Im więcej osób w pt tym silniejsze mobki .Z takim syfem bedziesz padać na hita.
Naramienniki na 40level ?
Głowa na 52?
Solo czyszcze do polowy pierwszego aktu więc twoje teorie można o kant d*py rozbić ;] Nie pytam o porady tylko szukam osób do wspólnego farmienia bo z randomami ciezko się dogadac.
Jestes noobem czysci sie sale cierpienia do rzeznika . tam jest tyle elit ,ze na rzezniku masz buffa 5x . Naucz sie grać tardzie
Naucz się czytać ,ze zrozumieniem analfabeto
Metanabol najlepiej zrób cały pierwszy akt, potem rób runy tylko na rzeźnika, będziesz miał dostępne wszystkie punkty kontrolne i spokojnie będziesz elitki sobie wszędzie czyścił. W ten sposób powinieneś spokojnie na porządne itemy uzbierać. Jeżeli byś chciał to napisz na PM do mnie, doradze co warto kupić itd, bo możesz spokojnie ulepszyć itemy bez wydawania fortuny.
pozdro
Ja byłbym chętny, ale muszę dobić 60, mam 54 lvl i lekkie trudności z piekłem. Może mała pomoc ?
Ja pofarmię! Mam mnicha na 60 z allres 400 i 25k dps. Ale nim teraz nie gram. Przestawiłem się na Wizzarda. Obecnie 50lvl 12k dpsu kończe 4 akt koszmaru. Jutro postaram się dojść tak do 3 aktu hella. A pojutrze na spokojnie 1 akt inferno mógłbym solować. Mam kasę na sprzęcik taki mniej więcej dla wizzarda : 35k dps / 400 all res / 30k hp. Resztę zobaczymy w praniu.
@Dodajcie mój battletag: Aves#2180