Diablo 3 czy PoE?

Nadal gram w D3 tylko boli mnie to, że tak wykastrowali system rozwoju. Torchlight 2 nie jest jakoś wybitnie dobrą grą i lepszy od tego jest Diablo 3 mimo, że nie ma tutaj totalnie systemu rozwoju. Dungeon Siegie 2/3 jest słabe. I nadal będę uważał, że gdyby nie marka "Diablo" i firma blizzard to w tą gre grało by o wiele mniej osób. Nie ma sensu ślepo bronić tego produktu i tej firmy bo co jak co Diablo 3 jest najgorszą grą od nich.
Wszystko beee i fuj a może ty szukasz nie HnS!!!? Tylko czegoś innego....

Mi najbardziej mroczności z 2 brakuje, a tak to jeszcze D3 ma czas na różnego rodzaju addony, sądze, że przegram do premiery Blessa

Nie, Torchlight 2 będzie dobrą grą tylko trzeba dać się jej troche rozwinąć. Poszukuję dobrego hacknslasha, który będzie pod każdym względem dobry ale i tak wiem, że wymarzonego się nigdy nie doczekam. Dlatego zostaje mi Diablo 3. Więc dalsza dyskusja nie ma sensu bo nie ma co dalej ciągnąc tego tematu. Ja mam swoje zdanie ty masz swoje i nigdy nie dojdziemy do kompromisu. :) Chcesz to kupuj twój wybór, twoje pieniądze. Mam tylko cichą nadzieje, że patche i dodatki znacznie zmienią tę grę.

Uwielbiam jak ludzie porównują Diablo 2, które jest 12 lat po premierze, dodatku, setkach patchy i modyfikacji z grą wydaną w maju tego roku.

Mistrzowska logika.

Jeżeli ktoś pamięta (chociaż wątpię) jaki D2 był w momencie wydania na rynek to uzna te porównania za totalną bzdurę.

Od wczoraj próbuje mu to wyperswadować.A ten dalej swoje;/

jak chcesz kopic diablo mogę sprzedać taniej jak w empiku :D do tego miesiąc wowoa !

Technika idzie do przodu i trudno się dziwić, że Blizzard wprowadził łądniejszą grafike, która dla niektórych niszczy kilmat. Głupotą by byo w tych czasach zrobić gre z grafiką z D2. Też troche porównam : w D2 cały dzień latało się Baal runy, a w D3 cały dzień lata się trzeci akt. Gra nie przechodzi się sama. Wejdź na inferno na którymś MP. Hmm... 5-6? Wtedy mów, że coś jest łatwe. Jak ktoś jest leniem to siedzi na mp 0 i dziwi się : "ale ta gra łatwa, co za gówno", a tak naprawdę boi się wejść na wyższy poziom, bo nic nie osiągnął. Diablo 3 trzyma poziom, wprowadza aktualizacje, support Blizzarda działa ładnie. Cierpliwi na PvP poczekają, które moim zdaniem będzie epickie. Chociaż trzeba będzie znaleść graczy na swoim poziomie. Co do złota na allegro. W erze Diablo 2 działały fora, na których można było wykupić ich walute i za nią właśnie kupować itemy. Wystarczyło, że wytrzepałeś troche grosza z kieszeni i latałeś w czym chcesz.

Pozdrawiam i wesołych świąt!

Osobiście bardzo zawiodłem się na Diablo 3, znudziłem się po miesiącu. Resztki nadzieji zabił "Real Money Action House", teorie spiskowe o ustawianiu dropu przez blizza, itp. Sprzedałem i musiałby stać się cud abym znów wrócił do tej gry.

Dzisiaj Wigilia, moze coś sie da rade zrobić nekroz :P

Dobre, dobre :) Jesteś bystrzak Kamikadze :) ale kto wie, może.. Na razie wpadłem w sidła gw2.

Zastanawiam się nad tymi tytułami, gdyż obecnie żadne mmorpg nie jest godne uwagi na tyle, aby w nie grać. Jak uważacie zakupić diablo 3 czy czekać na path of exile? Z tego typu gatunkiem mam 0 doświadczenie, grałem jedynie w D3 do 13 lvl. Nie zamierzam oceniać gry po jednej godzinie w niej spędzonej ale czytałem wiele na jej temat i ludzie ogólnie narzekają i żałują wydanych pieniędzy na ten tytuł. Czekam na zdanie osoby, która ma obeznanie, a nie wiedzę pochodzącą z newsów.