Racja, mnie już to zaczyna szczerze mówiąc irytować... No ale potem będzie się mówić że warto było czekać
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Ja powiem tak, ROSa kupiłem w dzień premiery, pograłem 2 tygodnie a potem odpalałem diablo raz na miesiąc, mam nadzieje że owy patch wejdzie jak najszybciej bo dopiero wtedy zacznie sie prawdziwy grind i wniesie ze sobą jakis powiew emocji
Ja dziś kupiłem D3 + Ros i nawet jeszcze grac nie zaczałem tylko filmy o diablo 3 ogladałem o klasach itp o bardzo mi sie to wszystko podoba docyckane wszystko piekne xD Opisy klas i inne duperele mmm
No i zresetowali drugi sezon. 2.1 coraz bliżej !
Ktoś mi powie czy zmieni to też jakoś grywalność na podstawce bez dodatku, może bym sobie jeszcze z parę postaci wylevelował.
No i mamy już na US. preview patcha 2.1 . Ciekaw jestem czy Blizzard zdąży przed 20 sierpnia Jeżeli tak to pewnie będę klepał ladderki
http://us.battle.net/d3/en/blog/15157768/patch-210-preview-the-vault-8-13-2014
Nie wiedziałam, w którym temacie to napisać, ale skoro to temat ogólny to chyba mogę tutaj
Otóż nie wiem, co jest tego powodem, ale nie widzę nic interesującego w Diablo 3. Owszem, ładna grafika, wszystko cacy, jednak ta gra nie ma nic, co skłoniłoby mnie do poświęcenia jej więcej mojego czasu. Naprawdę dziwię się ludziom, którzy bez dodatku potrafili w nią maniaczyć. Jednocześnie rozumiem graczy, którzy po premierze 3 szybko przestali w nią grać i wrócili dopiero po premierze Reapers of Soul. Jestem laikiem w tym temacie, więc może ktoś mi wypisać plusy, które skłaniają Was do dalszego grania? Albo czy jest planowane dalsze rozszerzanie Diablo 3 ?
PS. Jeszcze ostatnio przeczytałam newsa o playerze, który wbił 1000 paragon. Czapki z głów.
Z okazji premiery patcha 2.1 dostajemy do 27 sierpnia buffa z 50% gold find
Nie wiem po co to komu, skoro i tak większość leci na sezony...
Ja stawiałem na 27\28 Chociaż jeśli sezony mogą nie znajdowac się w tym patchu, ma to większy sens. Jednak najbardziej prawdopodobne jest to, że ujawni się po skończeniu boosta
To będzie dobra okazja by w kilka dni zaznajomić się z zawartoscią patcha 2.1 a później z pełną parą ruszyć w sezon Ale... może tylko staram się usprawiedliwić blizzarda...
Tak, po prostu się starasz ich usprawiedliwić. Po prostu się nie wyrobili. W sezonach zaczynasz od początku, a ten content, co dojdzie teraz, jest na end game
i want patch now...czekam i czekam a moj build holy monk z gemami czeka (sprawdzone na ptr)
Ja też czekam i czekam, dlatego te kilka dni tak mnie boli
Oczywiście. Ktoś kto grał w d2 nawet się nie zastanawia czy grać od nowa czy nie. Diablo i laddery to jedyny sposób na długowieczność tej gry. Ja już z kumplami klasy nowe na pierwszy sezon wybieramy.;-)
Ja na SC gram tylko monkiem i wątpię by się to kiedykolwiek zmieniło ale jestem naprawdę zainteresowany grą jako DH lub WD a sezony są bardzo dobrą ku temu okazją i to w sumie tyle bo nie mam z nimi jakiś większych planów; jak dla mnie mogą one być ale równie dobrze może ich nie być jedyne co chciałbym zobaczyć w diablo poza nowym dodatkiem to pvp gdzie byłaby jakaś duża arena z przeszkodami a ludzie mieliby taki sam gear (nie wiem jak to dokładnie ująć, coś takiego jak było w GW2) do tego walki 1v1, 2v2 i 3v3 z systemem rund żeby wygrać arenę musisz wygrać np 2 z 3 pojedynków
beda jakies dodatkowe sloty na postacie? bo mam zapełnione wszystko
Ja będę grał na pewno, bardzo długo na to czekałem.
A to nei było tak, że są osobne sloty na postacie sezonowe? tak mi się o uszy obiło, ale nie wiem tego na 100%
Było już wiele razy mówione, że dodatkowych slotów (spowodowane sezonami) nie będzie. Postać sezonowa zabiera 1 zwykły slot. Co do skrzyni to wiadomo już po PTR jak to będzie wyglądać. Czyli po sezonie zostawiamy najlepsze ale to najlepsze itemy, gemy, matsy i postać można usunąć jeżeli już mamy daną klasę ponieważ nic nie tracimy a zyskujemy slot na następną.