Szykujecie się na piątek? Ja raczej nie planuję, w gl jakoś w diablo nie gram ostatnio
Sam właśnie nie wiem, w klanie nikt nie gra u mnie sezonu, chociaż sumienie mówi graj sezon bo odstawisz grę za tydzień
Szykujecie się na piątek? Ja raczej nie planuję, w gl jakoś w diablo nie gram ostatnio
Sam właśnie nie wiem, w klanie nikt nie gra u mnie sezonu, chociaż sumienie mówi graj sezon bo odstawisz grę za tydzień
Jak ktoś chce zagrać na sezonie to zapraszam do naszej grupy.Wszystkie informacje znajdziecie tutaj---> http://mmorpg.org.pl/forum/topic/70484-rocket-fjuel-czyli-moc-sila-pompa/
Szukamy osób które mają chęć spędzić miło czas oraz w dobrym towarzystwie na ts3 Zapraszam serdecznie.
Polecacie jakąś postać na początek sezonu? Grałem w pierwszym sezonie, krzyżowcem i trochę magiem. A teraz nie mam pomysłu - nie chce DH i barbem, jakieś sugestie najlepiej uzasadnione choćby w 1 zdaniu
A według was WD, bardziej sprawdza się w teamie czy solo?
Z tego co pamiętam to jade pograsz sobie solo.
Oczywiście WD ma super build na grę typu DMG, gdzie zadaje niezłe obrażenia od swoich przywołanych stworzeń, czy też temu wyssaniu dusz oraz build na tank, który opiera się na zupełnie innych skillach i itemach.
Z racji tego, że w sezonie drugim nie będzie achieva za top1000 wbicie 70 odpuszczę sobie jakieś hardcorowe granie.
Jeżeli ktoś jednak będzie chciał wbić z kumplem 70 bardzo szybko to polecam :
https://www.youtube.com/watch?v=YstsRBPWni8#t=94
Sam nie wiem czy będę grał sezon drugi, ze względu na to że klan nie gra a ja grałem 80% czasu solo, ale zapewne 70 wbije
Dla niezdecydowwanych graczy co do sezonu.
Grajcie sezon i się nie zastanawiajcie zbyt długo. Fajnie jest znów zrobić postać od 1 lvl'a, bez kasy itp. Pocieszyć się znowu grą przez jakiś czas, żeby ubrać bohatera.
Wydaje mi się że Monk w tym sezonie będzie naprawde mocną postacią i Demon Hunter. Zmiany w ich setach są świetne i zdecydowanie gra tymi klasami będzie dynamiczniejsza
Fajnie jest zrobić znowu postać od 1lvla ale ile razy? Blizz musiałby dodać coś naprawdę fajnego w sezonie, żeby był jakiś większy sens gry tam, niż tylko dla urozmaicenia
Zgodze się z tym że sezon 2 nie będzie się znacznie różnił od sezonu 1
Jedyne co może przyciągać niektórych to właśnie fakt, że gramy znowu od zera. Masz racje z tym ile razy można wciąż powtarzać ten schemat.. Jeżeli sezon 3 nie przyniesie wielkich zmian to czuje, że wielu ludzi po prostu zostawi diablo w spokoju i poszukają innej gry
Szybkie pytanie. Jakie czesci eq u monka daja wszytskie mantry na raz? Widzialem pare filmikow z takim buildem niestety uzytkownik sie nie chwalil.
Inna's bodajże
Tak, set inny daje wszystkie mantry na raz. Gra sie obecnie z tym setem polaczonym z setem sunwu ko
Dzieki ! Liczylem na szybka odpowiedz Mam juz cel na sezon 2.
Różnie, widziałem też, że sporo osób biega z aughildem, czasami z blackthornem też
Oczywiście, że są takie osoby bo oba te sety w banalny sposób można zdobyć a dają świetne bonusy na początkowych etapach ubierania postaci
Jednak wszystkie End Game'owe postacie są ubrane praktycznie identycznie Inna + Sunwu ko + Aughild ew jakieś podobne wariacje.
Proszę cię, oczywiście, że mówiłem o topowych graczach. Częściej widzę sunwuko + aughild, niż inna\blackthorn
Teraz jest lekki hype na full CDR perma serenity build u monka. Prosta sprawa, zbieramy CDR gear (core to Korona Leoryka, 2 części zestawu Karmazynowego, 2 części Borna [broń i klata]) + Sunwuko 3 party i latamy nietykalni przez cały czas. Na t6 spisuje się znakomicie, na GR odstaje od klasycznego Bellwuko.
Jakoś nigdy nie przepadałem za buildami full CDR ;c brakowało im czegoś. Tak samo nienawidziłem jak kiedyś w D3 latało się jak najbardziej napakowani Magic Find :c Myślę że to chwilowe raczej
A ja chętnie wpadnę na sezony, tylko nieco później - zważywszy na pracę i uczelnię. W tym sezonie czas zabrać się za DH, bo Mnich już mi się przejadł
A jakie sa najpopularniejsze buildy dla DH? Oczywiscie ktory da rade na U6.