Diablo 3 - dyskusja ogólna

Tego się nie robi w kostce. Nie będę opisywał jak. Jesteś ciekawy, tematów jest pełno o tym w internetach.

Tego się nie robi w kostce. Nie będę opisywał jak. Jesteś ciekawy, tematów jest pełno o tym w internetach.

Wybacz faktycznie jest... To są jaja jakieś żeby takie coś wyszło po starcie dopiero.

Niepotrzebnie zaatakowaliście go od razu, bo ma rację. Ranking zawalony exploiterami. Eh, kolejny sezon, kolejny problem...

myslisz ze beda zglaszac?przeciez blizzard nie banuje za wykorzystywanie bugow i bledow gry wiec nie zglaszaja skoro moga wykorzystac. dobrze ze odpuscilem sobie diablo tydzien temu bo to bylo marnowanie czasu skoro takie rzeczy znow sie dzieja co sezon jakis mega bug

Zaraz sprawdzę, jak się sprawy mają na non-season.

Przestańcie tak przeżywać, prawda jest taka, że exploit tego pokroju nie jest szkodliwy jak np. ten z odłamkami co był w s3, więc nie wiem o co wielkie halo. Owszem, daje przewagę, ale co z tego, jeśli blizz i tak cofnie tych, którzy użyali exploitu, a tych, którzy pokazywali to na streamie, czy yt, zbanuje...

Tak samo było w s3.

Wiesz, mnie zależy na - w miarę - dobrym miejscu w rankingu (takie zboczenie), dlatego też dla mnie, to denerwujący exploit. A i pewności co do cofki jeszcze nie ma.

Ale wracając do meritum, niby na NS jest tak, jak było.

tak to daj info o tym ze blizzard im cofnie bo w sezonie 3 nie cofnal wcale odlamkow bo znajomi co używali nie zostali ukarani. Dopoki nie dadza info nie ma co wracac bo teraz nie ma szans by pobic te rekordy bez tego buga. RiP blizzard jak zawsze

Ech a miałem zamiar w końcu wylelvelowac monka lub barba....... No cóż widać czas poczekać na kolejny sezon.

Nie rozumiem tej xburzy. Ten exploit jest przydatny wyłącznie dla kogoś kto walczy o top1 w rankingach. Skreślać zamiar gry, przez coś czego się nie kuma to nonsens. Nie oszukujmy się, ale 90% wypowiadających się tu to casuale, którzy nawet do top 1000 nigdy nie wejdą.

Nie rozumiem tej xburzy. Ten exploit jest przydatny wyłącznie dla kogoś kto walczy o top1 w rankingach. Skreślać zamiar gry, przez coś czego się nie kuma to nonsens. Nie oszukujmy się, ale 90% wypowiadających się tu to casuale, którzy nawet do top 1000 nigdy nie wejdą.

Wypraszam sobie :(

Wypraszam sobie

Zaznaczyłem, że 90% :D Jeżeli nie zawierasz się w tym co powiedziałem to zapewne jesteś w tych 10% osób, które dotknął ten "hugest exploit eva"

Dokładnie tak, dlatego lekko zbóldupiłem, haha : D

blizzard zawsze ma graczy w d*pie powinien sypac banami kazdemu kto jechal na tym exploicie. Jesli tego nie zrobi mozemy zaczac grac nieuczciwie na turbohudzie itd bo nie spotka nas kara

Zaznaczyłem, że 90% Jeżeli nie zawierasz się w tym co powiedziałem to zapewne jesteś w tych 10% osób, które dotknął ten "hugest exploit eva"

Ten jak to nazywasz "hugest exploit eva" w połaczeniu z innymi jak np. snapshot na nowym gemie daje znaczną przewagę na tymi, którzy ich nie używają. Grosz do grosza. A jestem pewien, że o paru innych jeszcze nie wiemy.

To nie jedyny exploit, bo snapshot działa też na nowy gem i najłatwiej to zrobić na ww barbie stad ich ostatni wysyp w topce rankingu

Dobra, teraz pytanie od ciemnego gościa, bo gram w D3 już chwilę, ale pierwszy raz słyszę o czymś takim jak exploit, może ktoś łopatologicznie wytłumaczyć o co biega? :D

Nazwijmy to błędem w grze który w jakikolwiek sposób daję nam przewagę nad innymi.

Exploit to wykorzystywanie bugów, żeby osiągnąć przewagę nad innymi graczami.

Jak było w przypadku wykorzystywania exploiotów w poprzednich sezonach: blizzard banował, czy tylko groził palcem?