Diablo 3 - dyskusja ogólna

Rozumiem, że cruss tez daje radę? ;)

Hmmm, szaman wygląda naprawdę fajnie teraz. Tylko tak się zastanawiam, czy teraz zacząć robić barbariana\wd od zera praktycznie, czy wykoksować crussa na t10 i tam farmić itemy do kostki dla altów?

Ja kombinuje z firebirdem, na normalu, a na sezonie jak będzie mi się chciało to ruszę w końcu tego crusa.

Crus pod Hammerdin build jest też bardzo dobrym i bardzo mocnym pickiem w obecnym sezonie. Sam właśnie zastanawiam się nad Crusem albo WD.

Co polecacie obecnie na witch doctora? Jak waszym zdaniem wd sprawuje się po ostatnich buffach?

Po trudnym expieniu do 70lvl(nikt nie chciał mnie powerlvlować :( ) próbuje wydropić cokolwiek na swojego crusa. Mam pytanko czy build pod "holy shotgun" działa jeszcze, bo podoba mi się jego idea, jak nie to będę latał z młotkami.

Jakiś forumowy klan działa na "bez-sezonie"?

@hubcert lataj z młotkami. Masz jeszcze do wyboru build na rolandzie oparty na sweep attack i możliwe, że jeszcze działa condem, na arkhanie. Ale hamerdin wydaje się być najlepszą opcją, chociaż strasznie źle mi się nim gra, przynajmniej dps wyciągam fajny. Nikt cię nie chciał powerlvlować, bo wczoraj ruszył sezon, to raczej oczywiste ;p

Klan w ktorym jestem od dawna (z Krysowskim np. - polaczenie naszego nieistniejacego juz klanu forumowego [OD] i klanu kumpla, ktorego na chacie poznalismy) gra ladder i nonladder. Ja akurat nie gram na ladderach.

Szkoda, że OD się posypało, to była na świetna ekipa :(

Kurde nigdzie nie mogę znaleźć może wy wiecie.
Jak wyłączyć jedną z mocy w kostce ?

P.S. Ten co wpadł na pomysł żeby dać te kulki do zbierania na normalnych riftach powinien przez rok klęczeć na grochu!

Co masz na myśli przez "wyłączyć jedną z mocy w kostce"?

Jak dla mnie to spoko pomysł, chyba więcej się pasek uzupełnia za elity teraz

Chodzi mi o to że mam moc z kołczanu w kostce, ale chciałbym przestać na razie jej używać. I za cholerę nie można jej wyłączyć.

A czemu chcesz to zrobić? To zmień na inną

Czasem tak rozkminiam nad OD, ano tez spoko wspominam i czasem chcialbym to reaktywowac.DoW spoko, nowy patch i sezon wiec wrocilo ludzi i znow tetni, zobaczymy na jak dlugo - prawda.

Ja osobiście zrobię co muszę w tym sezonie by otrzymać rewardy (peta i avatar) i sam wracam na NLD. Robota od zera z szukaniem matsów i problemy finansowe na starcie mnie nie bawią :D

Ja również zagram na sezonie tylko dla avatara, chociaż Lion's Claw (bez którego set Uliany jest praktycznie o połowę gorszy) bardzo kusi hehe : D!

Ten avatar, z uniwersum HotSa, jest za jasny - malo klimatyczny, nie moglbym z nim biegac.Sporo trzeba zrobic na sezonie zeby odblokowac ten normalny avatar?

Według mnie ten avek z HotSa jest najbardziej epicki ze wszystkich :) Może klimatu nie trzyma ale naprawdę wygląda nieźle.

Co do zadań - zdecydowanie dużo. Trzeba wbić 70, pozabijać kluczników, bossów, kostkę porobić, GR'y, jakieś legendy podropić na każdy slot i coś tam jeszcze.

RIP S4. Exploit na hellfire. Mozna wyciagnać wszystkie pasywki i uzywać wszystkich naraz.

Pardon? Jakim cudem taki explot nie został wyłapany przy testach?

Nie da sie wyciągnąć mocy z amuletu wiec troll słaby. Od początku kostki było powiedziane ze hellfire amu nie będzie rozkładalny, wiec nie wiem skąd takie głupie pomysły.

Czyli s4 też szybko się skończy ? Ja sobie wbiłem 70lvl i odstawiłem d3 na później bo wolę siekać w dark souls obecnie. Ile jeszcze sezonów zajmie, by żaden exploit się nie pojawił. Nie znalazłem żadnego potwierdzenia na ten exploit, więc póki co zostawię skreślone.

Aż z ciekawości zrobiłem hellfire amulet i nic. Pisze że się nie da i już.