Jak masz odblokowane na nie sezonie to na sezonie będziesz miał odblokowane.
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Ktoś już wie jak będzie się hopsało(earth set) barbem w tym patchu?
Ktoś już wie jak będzie się hopsało(earth set) barbem w tym patchu?
tu masz wszystkie o 2.4.0 all classes
@UP
będziesz mógł od razu grać przygodę bez konieczności przejścia kampanii jak i do kazdego aktu mozesz spokojnie wejść.
Diablo czy Blade & Soul..oto jest pytanie!
diablo3 o 17 dzis bo b&s tylko founder packs wejsc na 15 stycznia a premiera dopiero to 19 rano o 6:P
Kurde, zastanawiam się czy robić na sezonie crusa pod zamaszysty atak czy dh pod sentry turret. Jak myślicie, co da więcej funu? Szczerze zawsze grałem monkasem - na dobrą sprawę od pierwszego sezonu. Crus jest mi praktycznie obcy, natomiast DH sentry przypomina mi dawne czasy z tym buildem i grę polegającą jedynie na zbieraniu legend i stawianiu wieżyczek - co też było fajne.
Any tips guys?
d3 gra na lata B&S prawdopodobnie na pare dni ew miesiac. EW poe
Kurde, zastanawiam się czy robić na sezonie crusa pod zamaszysty atak czy dh pod sentry turret. Jak myślicie, co da więcej funu? Szczerze zawsze grałem monkasem - na dobrą sprawę od pierwszego sezonu. Crus jest mi praktycznie obcy, natomiast DH sentry przypomina mi dawne czasy z tym buildem i grę polegającą jedynie na zbieraniu legend i stawianiu wieżyczek - co też było fajne.Any tips guys?
Zbieraj i to i to, ale zacznij od Sweep'a, bo łatwiej będzie zdobyć ekwipunek dzięki kostce. Potem zrobisz drugiego crus'a albo respec.
Zbieraj i to i to, ale zacznij od Sweep'a, bo łatwiej będzie zdobyć ekwipunek dzięki kostce. Potem zrobisz drugiego crus'a albo respec.
Oj Kaeni przypominają mi się dawne czasy jak ścigaliśmy się kto będzie lepiej ubranym monkasem
Summa summarum, doszedłem do wniosku że jednak zacznę od DH, filmy z PTR na buildzie z sentry turret doprowadziły do tego, że zaśliniłem klawiaturę w pracy zważywszy na fakt, że na crusa potrzebny jest "piec", a "piec" mnie nie lubi, bo od początku gry nie wypadł mi ani jeden decyduję się na łowcę demonów.
Oj Kaeni przypominają mi się dawne czasy jak ścigaliśmy się kto będzie lepiej ubranym monkasem Summa summarum, doszedłem do wniosku że jednak zacznę od DH, filmy z PTR na buildzie z sentry turret doprowadziły do tego, że zaśliniłem klawiaturę w pracy zważywszy na fakt, że na crusa potrzebny jest "piec", a "piec" mnie nie lubi, bo od początku gry nie wypadł mi ani jeden decyduję się na łowcę demonów.
Weź no odezwij się do mnie w grze, stary. Mam nadzieję, że na liście mnie jeszcze masz :>
Ludziki, dawno nie gralem o co chodzi z tymi sezonami czy to nie jest czasem strata czasu ze przefarmie 4 miechy i postac potem zostanie przeniesiona na normalka przeciez to strata czasu tak mi sie wydaje czy cos z tego mam zaczynajac kolejny sezon
KIM ROZPOCZNIESZ SEZON V?
KRZYŻOWIEC (23%, 546 Votes)
SZAMAN (20%, 468 Votes)
ŁOWCA DEMONÓW (17%, 397 Votes)
CZAROWNICA (16%, 364 Votes)
BARBARZYŃCA (15%, 341 Votes)
MNICH (9%, 217 Votes)
Total Voters: 2 333
Odpuściłem sobie s5 ale patrze na streamy od czasu do czasu i widzę, że na 70+ lagi jak były tak są
Mi ten sezon bardzo się podoba. Na pewno jest, to najlepszy sezon pod względem balansu. Nie ma czegoś takiego jak w 1 sezonie, że DH w secie marudera (który wtedy sam strzelał) robił GR o 15 większy niż inne klasy, teraz wszyscy są równi.
Na dodatek podoba mi się, to że DH ma 3 grywalne sety i każdy jest dobry W diablo 3 przestałem grać jak wyszedl patch 2.2, wiec zeby ubrac swojego dh potrzebowalem cos ponad 300h - wtedy rekawice tasker i theo byly niezbedne, a wydalem na nie ponad 30k odlamkow.
A teraz ? DH na sezonie ma nabite 17h, mam 400 paragon i solo cisne GR 58 Paragony lecą jak głupie, a gram 2-3h dziennie
@up
Paragony lecą jak głupie bo zwiększyli exp jaki dostaje się na 70lvl
Gra mi się bardzo przyjemnie na tym sezonie. Barba robię pod seismic slam, ale jeszcze się zastanawiam czy immortal king, czy może jednak earth. Pierwsze podziemia setów mam już za sobą, nie miałem większych problemów, ciekawy smaczek. Najlepsze jest to, że poprawili balans, teraz każda klasa ma 4 sety, które są grywalne.
Jest jakikolwiek sposób, aby zrobić grywalny build czarodziejki pod blizzarda?
@up
Sama zamieć jest do kitu troszkę ponieważ dmg się nie stakuje jak walniesz 2x w to samo miejsce
Jest jakikolwiek sposób, aby zrobić grywalny build czarodziejki pod blizzarda?
Oczywiście że jest, build pod Tal Rashe da ci takie możliwości + oczywiście pierścień: Jedność żywiołów.