Diablo 3 - dyskusja ogólna

Idę teraz o zakład, że jeżeli nie dodadzą jakichś "op" nagród do tych dungeonów (np. update 1 części setu do ancienta lub coś podobnego), to nikt nie będzie tego robić poza zapaleńcami skrzydeł i aczików : D...

Odkopię trochę temat.

Ktoś zamierza grać na nadchodzącym (wielkimi krokami) patch'u? Jakie plany na nowy sezon? :)

Siemka ja mam zamiar grac na 5 sezonie

Odkopię trochę temat.Ktoś zamierza grać na nadchodzącym (wielkimi krokami) patch'u? Jakie plany na nowy sezon?

Jak zawsze grałem monkiem tak teraz myślę nad zmianą klasy na jeden sezon; dh albo barb jeszcze nie jestem pewien.

Jak zawsze grałem monkiem tak teraz myślę nad zmianą klasy na jeden sezon; dh albo barb jeszcze nie jestem pewien.

W sumie się nie dziwię. Jako die-hard monk, po ostatnich nerfach na R6 zastanawiam się, czy nadal będę grał monkiem. Cóż, zobaczymy już po wyjściu patch'a.

A w D3 w kółko to samo raz monk nie do zabicia, następny patch nie grywalny - normalny dzień gracza D3. :D

Jako świeży gracz Diabełka nie wypowiem się na temat nadchodzącego sezonu natomiast ciekawi mnie opinia wyjadaczy dotycząca klas postaci. Która obecnie jest według was najlepsza a która potrzebuję zmian. A i z dotychczas ujawnionych informacji jak sprawa będzie wyglądała jak wejdzie 2.4?

Jako świeży gracz Diabełka nie wypowiem się na temat nadchodzącego sezonu natomiast ciekawi mnie opinia wyjadaczy dotycząca klas postaci. Która obecnie jest według was najlepsza a która potrzebuję zmian. A i z dotychczas ujawnionych informacji jak sprawa będzie wyglądała jak wejdzie 2.4?

Z tego co zauważyłem to w party będzie barb i wd supp i dps to wizz + dh(ew ktoś inny), znając życie na live dużo się jeszcze zmieni

Mnie ciekawi czy naprawią krzyżowca pod ciernie bo był mega OP nagle go tak znerfiono że młotki znów lepsze i marzenia o smiterze przepadły;/ Monk wydaje mi się obecnie nie grywalny a grałem nim wszystkie sezony szkoda.

Też się zastanawiałem nad krzyżem ale korci mnie nadal barb ;p wie ktoś może jaki będzie teraz bulid na barba pod 2.4 ?

Ja mam zamiar grać wd lub barbem, czarodziej mi się chyba już przejadł :D. Jest już wiadomo kiedy będzie nowy sezon?

Ja mam zamiar grać wd lub barbem, czarodziej mi się chyba już przejadł . Jest już wiadomo kiedy będzie nowy sezon?

Sezon piąty rozpocznie się w piątek 15 stycznia o 17:00 czasu pacyficznego w USA, 17:00 czasu polskiego w Europie oraz o 17:00 czasu koreańskiego w Azji.

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/19993877/pierwszy-rzut-oka-sezon-5-22-12-2015

Też się zastanawiałem nad krzyżem ale korci mnie nadal barb ;p wie ktoś może jaki będzie teraz bulid na barba pod 2.4 ?

Set ziemi albo reakor + części nieśmiertelnego

Jak chcecie wiedzieć co będzie mocne w sezonie 5, w jakich setach będzie się grało itd. poczytajcie ten temat:

http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/141602-season-5-what-class

Pamiętajmy, że to też nie jest ostatecznie pewne. Zawsze znajdzie się jakiś Azjata, który wpadnie na pomysł build'a, który odskoczy kilka GR ponad inne (patrz Duo-gen monk).

Z tego co widziałem po tablicach na ptr, to ten patch przyniesie wyjątkowy balans dla klas. Nie było klasy, która nie robiłaby solo GR80.

U mnie pewnie DH albo Crus, chociaż DH grałem już 2 sezony i zaczyna być nudnawo. Może pora na powrót do Crusa, którym także grałem już 1 sezon. :)

Wysłane z mojego Samsung Galaxy S6 Edge przy użyciu Tapatalka

Siema, ktoś już wie mniej więcej na jakie ajtemsy czaić się mnichem po nowym patchu i jaki build ma sens?

Na chwilę obecną Inna-gen: http://www.diablofans.com/builds/69943-quin69-gr83-innas-gen-monk-solo

Całkiem przyjemny build, GR75 idą jak w masło, topka (ze względu na paragon) ciska tym około 82-83.

Póki ludzie nie podropią anc itemów pod TR LoN build, będzie się grało tym.

jutro o 17 bede gram na monka:)

Czy jak zrobię nową postać na sezonie to będę miał odblokowane wszystkie akty od początku gry, jeżeli do tej pory żadną postacią na poprzednich sezonach nie przeszedłem story mode? Oczywiście na postaciach niesezonowych historia jest skończona.