To jest inna kwestia- przez ostatnią godzinę były 2 lag spike rzędu 5k...
Diablo 3 - dyskusja ogólna
Od 15:30 są problemy btw.
1.1mln dps (1.3 eDPS), 7mln toughness magiem na selfbuffie.
Wizz to naab char.
Wywaliło mi legendarny sztylet "Świniobij", który kwiczy co chwilę...
Są ludzie którzy na wizie mają 1k godzin i są noobami? Teraz są op i wszyscy nimi grają tak jak grali szamanami na 1.0.8. Dla mnie only crus:-)
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
Ja musze bron/zrodlo zmienic i bedzie spoko. Zrodlo z 1.0.8 jeszcze a bron to crap.
Ja żródło mam złote, na razie widziałem tylko triumwirat na 70 lepszy od mojego złotego i nadgarstki
Wizz to naab char.
Przestań bzdury opowiadać Hateujecie bo łatwo na nim wyciągnąć dobry i tyle.
W Diablo nie ma trudnych postaci, jak komuś obsługa 5 klawiszy i myszki sprawia trudność to nie powinien grać w żadną grę
Crus to taki rasowy tank. Ja sobie na spokojnie bez dobrych itemow biegam z 16kk+ wytrzymalosci(z buffami max 51kk ale to nie dlugo), a dps skromniutko 300k i bez najmniejszych problemow sobie farmie rifty na t1.
na t1 z 300dmg to troche chyba malo co ? chyba że masz fajne bonusy ^^
Nawet nie 300. okolo 260, a czyszcze dosc szybko. Wyleciala mi dosc fajna bron "Maximus", ktora ma szanse na przyzwanie demona. To jest tak fajne, ze lancuch, ktory laczy mnie z nim zadaje po okolo 1kk dmgu na sekunde wszystkim ktorzy w tym stoja. A ja stoje z 55% szansy na blok z runa, ktora po bloku zadaje 40% obrazen od broni i tak sobie blocze.. o do tego jeszcze mlotki
Bardzo fajnie, jednak ja nadal nie czuje klimatu z podstawki i kolejny raz włączam grę z ogromnym niesmakiem :/ Naprawdę, próbuję się wkręcić w RoS'a ale chyba nie potrafię...
Może HC czas zacząć?
Co z tego jak crafting to śmiech. Szansa na zrobienie gniazda to już w ogóle. ; )
Co z tego jak crafting to śmiech. Szansa na zrobienie gniazda to już w ogóle. ; )
To zależy ile statystyk możesz wyrolować na to miejsce, ostatnio ~20 razy rollowałem soxa do broni
dokładnie wszystko zależy od tego, jaką statystykę chcesz poświęcić , czasem szansa wzrasta o 50% bo sporo mniej jest do rozlosowania
Bardzo fajnie, jednak ja nadal nie czuje klimatu z podstawki i kolejny raz włączam grę z ogromnym niesmakiem :/ Naprawdę, próbuję się wkręcić w RoS'a ale chyba nie potrafię...Może HC czas zacząć?
Na HC nie polecam teraz zaczynać. Częste laggi i dc. Sam się zdziwiłem że moja postać przeżyła dc ale to chyba przypadek 1 na 100.
Polecam craft legendarnych przedmiotów. Może nie są lepsze niż z dropu ale do t3 wystarczy.
Przy rollowaniu afixa można podejrzeć jakie statystki można wylosować - to tylko kwestia szczęścia (do swojego Pradziada zużyłem chyba z 20 dusz aby zdobyć upragnioną statystykę, a na Majstersztyk Grisowlda 1 - udało się za pierwszym razem).
Mi osobiście podobają się zmiany wprowadzone w balansie. Mój build na krzyżowcu dostał lekkiego kopa do przodu
Na HC nie polecam teraz zaczynać. Częste laggi i dc. Sam się zdziwiłem że moja postać przeżyła dc ale to chyba przypadek 1 na 100.Polecam craft legendarnych przedmiotów. Może nie są lepsze niż z dropu ale do t3 wystarczy. Przy rollowaniu afixa można podejrzeć jakie statystki można wylosować - to tylko kwestia szczęścia (do swojego Pradziada zużyłem chyba z 20 dusz aby zdobyć upragnioną statystykę, a na Majstersztyk Grisowlda 1 - udało się za pierwszym razem). Mi osobiście podobają się zmiany wprowadzone w balansie. Mój build na krzyżowcu dostał lekkiego kopa do przodu
W końcu regen zasobu jest rozsądny
PS. No chyba trzeba poczekać na ladderki i w tedy ruszyć na HC
Czy wie ktoś jak kupie D3 na PS3 to jaką będzie [posiadało aktualizacje ??? tą 1,0,5 czy 1,0 ,2 ?( jakoś tak te cyferki są ) ???? wie ktoś?;/
Ja kilka dni przed premierą stworzyłem na HC barbarzyńce i gram nim do dzisiaj już z dodatkiem oczywiście.
Gram dzień w dzień i wbiłem nim już 85 paragon, a co do tych dc to faktycznie są i nawet wczoraj z 5 razy dostałem dc na u2 czyszcząc pola niedoli.
Teraz postać faktycznie nie stoi na mapie już tyle co przed dodatkiem no i co ważniejsze nie padłem po wyjściu dodatku przez DC ani razu.
Jeden mój kumpel padł na dc na u1 ale to tylko dlatego, że jego postać to typowy papier, który składa się w chwile.
Mi się udaje jak narazie grać na tym HC i jestem w gildi 100% HC więc też staram się grać cały czas z ludźmi tak mi zminimalizować szanse na śmierć
Niby jest jakiś secik ognistego ptaka, czy jakoś tak, który po śmierci strzela ci meteorydem w ryj i wstajesz, ale nie wiem czy to działa na HC jak ogarniacie temat to prosze o informacje.
Czy wie ktoś jak kupie D3 na PS3 to jaką będzie [posiadało aktualizacje ??? tą 1,0,5 czy 1,0 ,2 ?( jakoś tak te cyferki są ) ???? wie ktoś?;/
Wersja konsolowa ma swoją własną wersję, oddzielną od wersji pecetowej. Jak kilka tygodni po premierze byłem u kumpla, to wydawało mi się że to wersja 1.0.3 ale nie jestem pewien.
Set Ozdoby Ognistego Ptaka głównie jest skierowany pod postacie z inteligencją. Szczerze mówiąc, nie widziałem go na innej klasie niż wizz.
A niestabilna anomalia chyba będzie się z tym kłóciła? Czy jak to by wyglądało?
Niestabilna AnomaliaGdy otrzymasz zabójczy cios, odzyskujesz 45% maksymalnej żywotności.Efekt przy dwoch czesciach z setu Ognistego PtakaKiedy zginiesz, z nieba spadnie meteoryt, który cię ożywi.
Samo wyrażenie "kiedy zginiesz", to już chyba za późno na serwerach HC