Rzeczywiście, mój błąd. Spojrzałem post wyżej, a od 5 na nogach, wiec mogłem się walnąć. Paladyn był moja pierwsza postacią w diablo 2. Myślalem, że tylko ja widzę troszkę podobieństwo :-P
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Rzeczywiście, mój błąd. Spojrzałem post wyżej, a od 5 na nogach, wiec mogłem się walnąć. Paladyn był moja pierwsza postacią w diablo 2. Myślalem, że tylko ja widzę troszkę podobieństwo :-P
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Crusader jak sie ze skillami odpali to jest op. 80% crit chance + uziemienie na 6 sek (cooldown 20), taunt + regen gniewu + 50% dmg z blyskawicz(tez co 20sek), nerdrage w postaci wybranca co zwieksza dps/AS i obrone, kanon do AS i do tego mlotki to jest pure dmg. Dodatkowo dodam ze mam 12kk wytrzymalosci i ok 300k dps i radze sobie z elitami w 4 osobowym party na u2 prawie bez potek.
@up ta postac to jest rzeczywiscie paladyn. Mlotki, szarża, i kanony jako aury. Dodatkowo tez jest czarny xD
Josh Mosqueira dużo lepiej sprawdza się jako reżyser gry, niż Jay Wilson. Jeśli i kolejny dodatek ma być tworzony pod dyktando Josha, jest na co czekać (pewnie z 2 lata).
Josh Mosqueira dużo lepiej sprawdza się jako reżyser gry, niż Jay Wilson. Jeśli i kolejny dodatek ma być tworzony pod dyktando Josha, jest na co czekać (pewnie z 2 lata).
Wilson niech tam psuje to nowe MMO. Niech nie tyka Diabełka.
Problem z dodatkiem jaki znalazłem jest jeden - brak gier publicznych w kampani
Ale to samo jest bez dodatku... cały czas 0 graczy
Nie dziwie sie. Kazdy gra w Trybie Przygodowym. Kampania to tylko do przejscia "na raz". W koncu do tego mial chyba sluzyc Tryb Przygodowy.Nawet nie wiedzialem, ze Wagonik nie masz RoS'a.
A powiem Ci, że grając solo i wbijając 70 na krzyżowcu, wczoraj z przyjemnością przechodziłem sobie kampanie
Krzyzowiec potrzebuje lekkiego nerfa. 2h w jednej lapie z ogromnym dpsem + tarcza dajaca niezle staty to lekka przesada, nie sadzicie?
Nie, 2h = ogromny spadek przyjemności z gry. Ja omijam ten typ broni, bo gra się masakrycznie źle, młotki lecą wolno... Jednak gdy gram 1h + tarcza to się czuje jak palladyn na diablorunach w Diablo2
Szczerze mówiąc to dopiero wczoraj po wbiciu krzyżowca na 60+ poczułem klimat podchodzący pod ten z Diablo2. Nie miałem tego przez 2 lata grania w podstawke...
Ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, jak ogromny dps ta postac potrafi osiagnac w bardzo krotkim czasie.
Tu nie chodzi o DPS na karcie, KK ma 700k DPS na barbie na HC, inni mają 1,1kk DPS na DH, i co w związku z tym?
To, ze imo 2h w jednej lapie wraz z tarcza i tak daja najwieksz dps.
Dlaczego sądzisz, że 2h + tarcza ma przewagę nad dwiema jednoręcznymi broniami?
Jakieś cyfry? Obliczenia? Czasy zabić bossa? Czy kierujemy się "IMO"?
To w sumie to samo można powiedzieć o DH, przecież też może mieć 2h broń + kołczan : )
Mój wizz jest już w stanie farmić na t3
800k dps(1.2kk eDPS)
7k wytrzymałości
405k healtha+130k tarczy ^^
Myślę, że do tygodnia dobiję 500k życia 1kk dps(1.5kk+ eDPS)
@BTW
Tryb przygodowy 100x lepszy od fabuły.
Barb z dobrze ułożonymi skilami teraz wymiata
Wizz jest za dobry i tyle
Cruss -hmm gram nim i powiem że za długo mu się ładują skile to jest jego WIELKI minus ale tak naprawde nie jest taki zły no i wygląda bajecznie
I tak ciekaw jestem ile osób będzie nadal grało za 2 miesiące ;-) 20% obecnych graczy?:-)
Wysłane z mojego C1505 przy użyciu Tapatalka
To ja sporo więcej, na pewno będzie to mniej czasu niż teraz ale D3 4EVER , licze też na jakieś patche ze strony blizza
No to widać weekend na serwerach, i to że blizzard czerpie garściami z WoW'a sposoby na poprawę sytuacji serwerów