Sieka otóż szukam ekipy na weekend do pogrania w Diablo 3. Jako iż wszedł nowy patch to przymierzam się do stworzenia nowej postaci, a mianowicie maga. Jeżeli ktoś byłby chętny do wspólnego popykania zapraszam na PW bądź pisanie w temacie .
Diablo 3 ekipa
Chętny, w sumie objętne mi kim będę grał, mam czas od jutra i w nocy w weekendy
Odświeżam.
Ja mogę zagrać z wami .
Niestety ESide nie gra więc grali byśmy w 2 chyba że ktoś jeszcze się zgłosi. Chciałem też powiedzieć że nie posiadam dodatku jakby co.
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ja mogę zainstalować DIII I pograł bym barbarzyńcą Z tego co pamiętam jestem w nim w 2 akcie
Ostatnio zrobiłem barbarzyńce i jestem w 2 akcie więc jak coś to z chęcią zagram. Jestem codziennie w godzinach od 16-22.
Mogę dołączyć, gram w godzinach wieczornych mój battletag ; Pawep#2109
Ja też mogę pograć mam RoSa, gram na nowym koncie ( stare sprzedane ) i aktualnie 50 lv Monk ( i rośnie ), początek aktu IV, ale szybko idzie naprzód. Gram bez TSa, ponieważ siedzę na własnym TS'ie z kumplami. Przymieżam się też do gry jako DH na HC po wyexpieniu i wygearowaniu Monka.
@Edit: Battletag - Kolbi#2333, gram różnych godzinach, więc nie podam dokładnych przedziałów czasowych, głównie po szkole.
Temat dla niektórych widze nie jasny. Chodzi o granie od 0 + interesują mnie osoby z TSem bądź innym komunikatorem. Jeżeli ktoś chętny to pisać godziny + battletag.
Sieka otóż szukam ekipy na weekend do pogrania w Diablo 3. Jako iż wszedł nowy patch to przymierzam się do stworzenia nowej postaci, a mianowicie maga. Jeżeli ktoś byłby chętny do wspólnego popykania zapraszam na PW bądź pisanie w temacie .