Diablo 3 - ktoś chętny?

Witam wszystkich! Dwa dni temu udało mi się nabyc Diablo 3, pograłem troche i stwierdziłem że samemu to trochę lipa więc szukam kompana lub kompanów do wspólnej gry. Na chwile obecną gram mnichem, 25 lvl (tak wiem że lipa). Może znajdzie się ktoś chętny. Piszcie na gg podane w profilu jak cos.

Dojdź do 35-40lev. Wcześniej nikogo praktycznie nie znajdziesz. Zresztą nabijesz 32-34 level przechodząc kampanie na normalu.

25lvl i ci się samemu gra znudziła ??!!!

By mieć satysfakcje z tej gry przejdzi samemu grając nie wparty do końcaa Inferno a potem party , pozatym 25lvl no kur.. nie bd śmieszni , to wejdzi w byle jakie party w grze i tyle a jak chcesz już robić potem party to mniej już ten 60lvl i eq jako takie na nie :) to tyle xD

A jak chcesz jakiejś porady czy coś pisz do ,mnie :)

po co grac w lipne d3 jak masz za free poe które jest w 100% lepsze od diablo3, i wyprzedze twoje pytanie - tak mam diablo 3 i nabiłem 3x 60 lv więc wiem.

@UP

Kupił Diablo3 i od razu ma odinstalować, sprzedać konto i grać w PoE, które nie wiadomo ile pociągnie? Geniusz!

@Topic

Wbij 60 to możesz z nami pograć ;)

Włącz sobie MP10 i szybko wbijesz level.

up tak, radze mu sprzedać, bo cena diablo 3 waha się bardzo(raz 130,90,150zł). Teraz cena stoi na 130-150 zł więc konto z grą sprzeda za 100zł i będzie jako tako mu się opłacało, tym bardziej, że teraz wyszło pvp (o ile to coś można w ogóle pvp nazwać) i jest znów ochota na kupno D3. Ja swoje sprzedałem i nie żałuję. // imo blizzart robi już gry na "odpierdal" tak samo z nowym dodatkiem do Starcraft'a ja już więcej gier od tej firmy nie kupuję w ciemno.

Wchodź na publiczne gry. Łatwiej i przyjemniej.

PoE jest gorsze :D

To akurat jest osobny temat do dyskusji, więc myślę, że możemy zakończyć, bo robi się duży offtop.

warn_ico.png
No i to ty stałeś się zalążkiem tego Offtopu. Koniec! - crracked

A nie lepiej pogrywać w to i wto ?:> Dwie gry są bardzo dobre i jedna drugiej zazdrości zawsze czegoś ;)

PS. Picasso jaki masz nick w d3 pełny z tymi cyferkami ?

Witam wszystkich! Dwa dni temu udało mi się nabyc Diablo 3, pograłem troche i stwierdziłem że samemu to trochę lipa więc szukam kompana lub kompanów do wspólnej gry. Na chwile obecną gram mnichem, 25 lvl (tak wiem że lipa). Może znajdzie się ktoś chętny. Piszcie na gg podane w profilu jak cos.