Diablo 3 - Oculis Dominis [OD] (klan)

No po patchu, myślę, że nawet tyle może regularnie grać :)
Jak mam sprawdzić, kto ma jaki nick na forum, bo nie wiem z kim gram ? :unsure:

Ah myślałem, że to będzie forumowa gildia.

Też myślałem że będzie lipa w związku z tym ale okazało się odwrotnie - czat klanowy żyje i kipi wpisami, ludzi do party znaleźć to chwila, przyjazna atmosfera. :) Czego chcieć więcej.

Aczkolwiek jak i w każdym klanie/gildii trafi się jakaś grupka ludzi niedorozwiniętych umysłowo.

Jesteśmy wypasieni 25 będzie szał jak zaczniemy robić zlecenia i szczeliny nefalemów xD

Trzymajcie dla mnie jedno miejsce jak się zwolni.

Btw. Farmi ktoś teraz i mógłbym dołączyć swoim nowym magiem aby go podexpić?

Może zróbcie drugą gildię? Taką akademię czy coś? Wtedy ja również pisałbym się na grę. Mam maga, który bardzo potrzebuje punktów EXP :)

dobry pomysl:)

Akademia? Aż mi się Tibia przypomniała (w tym pozytywnym aspekcie oczywiście) :D

z cała pewnościa nie wszyscy będą grali, więc miejsce na pewno się zwolni, jak wrócę z roboty to pododaje was do friends bo wieczorkami zawsze latamy bić paragony i czasem miejsce się znajdzie :)

Widziałem już akademie w wyszukiwarce klanów. Dobry pomysł, aczkolwiek to kombinowania trochę. Cekawe co na to Ajron :)

Jak tam, klan jeszcze istnieje, gra ktoś?

Jak tam, klan jeszcze istnieje, gra ktoś?

dołączam się do pytania.

I to ile, cały czas jest z kim grać. Pustki są tylko o chorych godzinach :)
Chociaż nie wiem jak z miejscami.

Polecam. : )

Istnieje dziś była farma t5 na krypcie, może jutro jakieś coś w A3 np Wyłom ? :)

Cały czas sporo ludzi online o pt nie trudno i można się troche poznać przed 25 marca, bo wtedy to już będzie hardcore gra xD

Ts tez jest.

Dziwne, bo nie mogę wyszukać waszego klanu :(

No to znaczy, że mamy pełno :(

2 Miejsca wolne w klanie - kto pierwszy ten lepszy, zgłaszać się forumowicze :)

Chętnie dołączę: RyuShey#2384