Diablo 3 - Oculis Dominis [OD] (klan)

Także bym chętnie dołączył, tylko, przez jakiś czas mało bym grał bo czekam na RoS'a.

BT: R3sp4wnd#2864

Kurcze, szkoda. Najwyżej poczekam aż się parę miejsc zwolni.

W sumie do RoSa i tak troche czasu.

jak tam z miejscami na dzień dzisiejszy ?

W klanie są 2 wolne miejsca, więc jak chcesz dołączyć to się śpiesz ;)

Chyba się spóźniłem :/

Poszedł priv, nie znalazłem was w wyszukiwarce to myślałem, że już full macie

wagonik666#2493

Jak znajdziecie dla mnie miejsce to może z wami pogram ;)

Mam ochote wyrywać jelita!

Mam pytanie - ile ludzi wieczorami? Prywatny TS? Jakie paragony średnio macie, 200+?

Srednio osob online - 20. Ts jest chociaz nie wiem jak sie sprawuje bo nigdy nie wchodzlem :D. Ciezko powiedziec jaka srednia paragonow przy 150 osobach :D

Nie no jest Ok, jak Blizzard doda w RoSie wgląd do aktywności/czasu offline graczy to będziemy mieli dużo więcej aktywnych gildii.

Ktoś z was zamawiał dodatek z gram.pl ? Wiadomo czy dojdzie 25 marca? Bo niby napisali, że wysyłają kurierami 24 marca z bazy ;P

Nie ma opcji - zostanie wysłane z dniem 25 marca o 8/15 z centrali czyli może do Piatku znając pocztę, chyba że zamówiłeś kurierem.

Quaku nie gadaj bo każdy sklep jaki znam wysyła dzisiaj

Ajron, a nie lepiej byłoby stworzyć Społeczność? Klan ma od góry założony limit graczy, w przeciwieństwie do społeczności. Sam jestem z innego klanu, a chętnie bym z wami pograł/pogadał, nie wychodząc ze swojego. Społeczność ma swój osobny czat - tak jak klan, więc i dogadać by się można co do farmienia ;) .

Pomyśl nad tym Ajron.

Dla wszystkich w naszym klanie, którzy nie ukończyli jeszcze Rosa, proponuje aby wyłączyć nasz czat klanowy, bo już jakiś debil mi spoilera zafundował, w 1 godzinie gry, to samo tyczy się ogólnego, chociaż tam nie było ani słowa o nowych wydarzeniach z rosa - ale przezorny zawsze ubezpieczony. Ja popełniłem ten błąd i uznałem, że w naszym klanie nie będzie takich ludzi, jednak myliłem się. Sory za ból d*py, ale spoilerowanie gry w dzień premiery to szczyt chamstwa.

Ajron, a nie lepiej byłoby stworzyć Społeczność? Klan ma od góry założony limit graczy, w przeciwieństwie do społeczności. Sam jestem z innego klanu, a chętnie bym z wami pograł/pogadał, nie wychodząc ze swojego. Społeczność ma swój osobny czat - tak jak klan, więc i dogadać by się można co do farmienia . Pomyśl nad tym Ajron.

Propsuje. Sam nawet bym dołączył.

I tak z d*py wywaliłeś z klanu ludzi? Niefajnie

szkoda że ja nie moge dołączyć ;(

I tak z d*py wywaliłeś z klanu ludzi? Niefajnie

Oni i tak o tym zapewne nie wiedzą bo od miesiąca są offline ;) Klan ma zrzeszać aktywnych graczy, ode mnie duży plus dla Ajrona za owe rozwiązanie.

Nick'ów zdecydowanej większości graczy nigdy na czacie nie widziałem ;d