Także bym chętnie dołączył, tylko, przez jakiś czas mało bym grał bo czekam na RoS'a.
BT: R3sp4wnd#2864
Także bym chętnie dołączył, tylko, przez jakiś czas mało bym grał bo czekam na RoS'a.
BT: R3sp4wnd#2864
Kurcze, szkoda. Najwyżej poczekam aż się parę miejsc zwolni.
W sumie do RoSa i tak troche czasu.
jak tam z miejscami na dzień dzisiejszy ?
W klanie są 2 wolne miejsca, więc jak chcesz dołączyć to się śpiesz
Chyba się spóźniłem :/
Poszedł priv, nie znalazłem was w wyszukiwarce to myślałem, że już full macie
wagonik666#2493
Jak znajdziecie dla mnie miejsce to może z wami pogram
Mam ochote wyrywać jelita!
Mam pytanie - ile ludzi wieczorami? Prywatny TS? Jakie paragony średnio macie, 200+?
Srednio osob online - 20. Ts jest chociaz nie wiem jak sie sprawuje bo nigdy nie wchodzlem . Ciezko powiedziec jaka srednia paragonow przy 150 osobach
Nie no jest Ok, jak Blizzard doda w RoSie wgląd do aktywności/czasu offline graczy to będziemy mieli dużo więcej aktywnych gildii.
Ktoś z was zamawiał dodatek z gram.pl ? Wiadomo czy dojdzie 25 marca? Bo niby napisali, że wysyłają kurierami 24 marca z bazy ;P
Nie ma opcji - zostanie wysłane z dniem 25 marca o 8/15 z centrali czyli może do Piatku znając pocztę, chyba że zamówiłeś kurierem.
Quaku nie gadaj bo każdy sklep jaki znam wysyła dzisiaj
Ajron, a nie lepiej byłoby stworzyć Społeczność? Klan ma od góry założony limit graczy, w przeciwieństwie do społeczności. Sam jestem z innego klanu, a chętnie bym z wami pograł/pogadał, nie wychodząc ze swojego. Społeczność ma swój osobny czat - tak jak klan, więc i dogadać by się można co do farmienia .
Pomyśl nad tym Ajron.
Dla wszystkich w naszym klanie, którzy nie ukończyli jeszcze Rosa, proponuje aby wyłączyć nasz czat klanowy, bo już jakiś debil mi spoilera zafundował, w 1 godzinie gry, to samo tyczy się ogólnego, chociaż tam nie było ani słowa o nowych wydarzeniach z rosa - ale przezorny zawsze ubezpieczony. Ja popełniłem ten błąd i uznałem, że w naszym klanie nie będzie takich ludzi, jednak myliłem się. Sory za ból d*py, ale spoilerowanie gry w dzień premiery to szczyt chamstwa.
Ajron, a nie lepiej byłoby stworzyć Społeczność? Klan ma od góry założony limit graczy, w przeciwieństwie do społeczności. Sam jestem z innego klanu, a chętnie bym z wami pograł/pogadał, nie wychodząc ze swojego. Społeczność ma swój osobny czat - tak jak klan, więc i dogadać by się można co do farmienia . Pomyśl nad tym Ajron.
Propsuje. Sam nawet bym dołączył.
I tak z d*py wywaliłeś z klanu ludzi? Niefajnie
szkoda że ja nie moge dołączyć ;(
I tak z d*py wywaliłeś z klanu ludzi? Niefajnie
Oni i tak o tym zapewne nie wiedzą bo od miesiąca są offline Klan ma zrzeszać aktywnych graczy, ode mnie duży plus dla Ajrona za owe rozwiązanie.
Nick'ów zdecydowanej większości graczy nigdy na czacie nie widziałem ;d