Diablo 3 - Open Beta?

Przegladając dzisiaj cdaction.pl natknąłem się na ciekawy komentarz pod jednym z newsów nt. Diablo 3, a oto i on:

"dzisiaj, 13:23 KERMI

UWAGA!!! W chwili obecnej w betę może grać każdy, niezależnie czy ma jakąs grę na koncie battlenetowym czy nie ma żadnej. Wystarczy założyć konto i można grać. Nie wiadomo czy to open beta czy bug, który blizz wypuścił w związku z nowym patchem, dlatego korzystajcie, póki możecie."

Postanowiłem to sprawdzić, jako że mam drugie konto battlenet bez żadnych gier i ku mojemu zdziwieniu wszedłem do gry bez problemu, także róbcie konta i grajcie, macie czas do 1 maja, kiedy to blizzard zamknie serwery cbt ( no chyba, że to jakiś błąd po stronie blizza i zlikwiduje go wcześniej, w co wątpię).

Miłego testu :)

EDIT: Jeżeli ktoś szuka klienta to zapraszam na pw.

zobaczę czy prawda :P

edit : Działa tylko przez łączenie się z Amerykańcami, a Europa nie działa jeszcze

zrobiłem postać ale coś dalej nie mogę się łączyć popruje jeszcze

Mmmm:),skorzystam z okazji :)

Przegladając dzisiaj cdaction.pl natknąłem się na ciekawy komentarz pod jednym z newsów nt. Diablo 3, a oto i on:"dzisiaj, 13:23 KERMIUWAGA!!! W chwili obecnej w betę może grać każdy, niezależnie czy ma jakąs grę na koncie battlenetowym czy nie ma żadnej. Wystarczy założyć konto i można grać. Nie wiadomo czy to open beta czy bug, który blizz wypuścił w związku z nowym patchem, dlatego korzystajcie, póki możecie."Postanowiłem to sprawdzić, jako że mam drugie konto battlenet bez żadnych gier i ku mojemu zdziwieniu wszedłem do gry bez problemu, także róbcie konta i grajcie, macie czas do 1 maja, kiedy to blizzard zamknie serwery cbt ( no chyba, że to jakiś błąd po stronie blizza i zlikwiduje go wcześniej, w co wątpię).Miłego testu EDIT: Jeżeli ktoś szuka klienta to zapraszam na pw.

zrobiłem tylko postać i lipa serwery nie działają już jest napisane, że "trwają prace konserwujące"

Ja też tak mam, ale wcześnej udało mi się wejść.

Możliwe, że Blizzard zauważył błąd i właśnie go naprawiają :(

Edit: Zrobimy inaczej, mam konto z aktywną Betą Diablo 3, jako, że nagrałem się wystarczająco zrobie wam prezent. Codziennie od dzisiaj każdy kto napisze w tym temacie otrzyma dostęp do mojego konta na 24h, po tym czasie zmienie hasło i dostęp otrzyma kolejna osoba.

Także piszcie:)

Edit2: "Event" potrwa do końca CBT czyli do 1 maja.

Serwer prywatny nie przeszedł, więc zostało mi skorzystanie z tej opcji. Ściągam! :)

nvm dziala to jeszcze?

Grotesk to ja chciałbym z twojej oferty skorzystać i zobaczyć oficjalną betę Diablo III bo już mam dość męczenia się z priv serwerami do ich zalogowania się :P

Edit: Zrobimy inaczej, mam konto z aktywną Betą Diablo 3, jako, że nagrałem się wystarczająco zrobie wam prezent. Codziennie od dzisiaj każdy kto napisze w tym temacie otrzyma dostęp do mojego konta na 24h, po tym czasie zmienie hasło i dostęp otrzyma kolejna osoba. Także piszcie:)

UWAGA, ZAMYKAM ZAPISY PONIEWAŻ OSIĄGNĄŁEM JUŻ MAKS. ILOŚĆ UŻYTKOWNIKÓW.

2. Aero 19.04 - 20.04 do 15:00

3. Titan92 20.04 - 21.04 do 15:00

4. Szpadel 21.04 - 22.04 do 15:00

5. Zbiggi 22.04 - 23.04 do 15:00

6. Dlord1991 23.04 - 24.04 do 15:00

7. Lotos 24.04 - 25.04 do 15:00

8. Dwarfar 25.04 - 26.04 do 15:00

9. Sopel 26.04 - 27.04 do 15:00

10.swiatloplis 27.04 - 28.04 do 15:00

11.n4zArh 28.04 0 29.04 do 15:00

12.Fermi 29.04 - 30.04 do końca

Grotesk -Jeśli jest możliwość ja również bym skorzystał z twojego konta:)

Ja też chciałbym zagrać w betę. tylko mam prosbę, jeżeli to mozliwe to chcialbym być w kolejce na poniedziałek albo jutro, jeżeli druga osoba w kolejce sie zgodzi bo przez weekend nie bede mial dostepu do internetu;)

pozdrawiam

Lotos > Ja też niestety nie będę miał czasu w weekend ;/, jak bym miał to bym się zgodził na taką zamianę :/

Ja też byłbym chętny ;)

to ta niby open beta to fake?;o ja sie pisze najblizszy wolny termin;)

Jeśli można to też się piszę do tego konta :D

mogę prosić o zmianę terminu na wcześniejszy ponieważ mam testy gimnazjalene ewentualnie na termin póżniejszy. Sorki za kłopot

Szpadel ja sie moge z Toba zamienic jak co:)

Lotos bardzo dziękuję skorzystam :)

juz po inspekcji bo ciagle mi wyskakuje ze jest ?

Grotesk też po proszę o dopisanie mnie do Listy.Pozdrawiam i bardzo dziękuje:).

Jako, że swiatloplis nie zdołał dzisiaj zagrać ponieważ serwery gry są wyłączone z powodu przerwy technicznej przerzucam go na koniec kolejki i startuję od jutra, od nr. 2.