Diablo 3 - POMOC -

Witajcie !

Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem owej gry i moja przygoda szamanem trwa :D zabiłem króla szkieletów i jest super.

Ale mam pytanie i prośbe by ktoś mógł mi napisać na co w tej grze uważać, na co zwracać uwagę, co robić by zarobić i się nie narobić i ogólnie coś od siebie.

( przeszedłem pierwszą i drógą część tej gry ) alę widzę, że trochę się pozmieniało i też nie chce latać jak ciul jakiś więc miłą by była pomoc słowna na początek przygody.

z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam !. I oczywiścię zapraszam do wspólnej gry ;)

Daj battletag . 2h i masz 60potem set za grosze i bij paragony .

i po wój ma się spieszyć ?, na początek radzę przejść wszystkie akty solo swoim tempem dla fabuły, później może sobie ganiać ludzie opamiętajcie się

co robić by zarobić i się nie narobić i ogĂłlnie coś od siebie.

http://bit.ly/13KqdHQ

Jak tylko będzie taka możliwość to kup sobie jakąś broń z gniazdem i zainstaluj w niej klejnot. Na początku to bardzo pomaga. Uważaj na takie śmieszne stworki z dużymi brzuchami(akt3) lubią wybuchać :D

Ok dzięki :P to na te itemki zwracam uwage od teraz :D

a te białe wgl oplaca sie zbierac? i ktore moga byc cos warte? niebieskie, zolte czy co? bo widze ze dziwnie sa porozdawane saty tutaj

już mam prawie wszystkie itemki żółte i kilka w skrzynce :P, za raz kończe akt 3 i jest super. Trochę miałem problem z Belialem :D bo mojego szamana miał na 2 strzały no ale jakoś sobie solo poradziłem za 3 razem. Jednak templariusz się przydaje i potworki przyzywane :D. Jak to jest z grą z innymi graczami? jak to wygląda? bo jak narazie gram sam

Wchodzisz w gry publiczne, patrzysz gdzie skończyłeś, wchodzisz w taką grę i grasz z ludźmi. Jak chcesz możesz zrobić sam grę, wcisnąć esjekp i udostępnić grę publicznie, wtedy ludzie będą mogli sobie swobodnie wchodzić i wychodzić z Twojej gry.

Jeśli chodzi o grę z innymi graczami, to wchodzisz na gry publiczne lub sam takową robisz, zawsze się jacyś gracze znajdą ;)

Witajcie !

Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem owej gry i moja przygoda szamanem trwa :D zabiłem króla szkieletów i jest super.

Ale mam pytanie i prośbe by ktoś mógł mi napisać na co w tej grze uważać, na co zwracać uwagę, co robić by zarobić i się nie narobić i ogólnie coś od siebie.

( przeszedłem pierwszą i drógą część tej gry ) alę widzę, że trochę się pozmieniało i też nie chce latać jak ciul jakiś więc miłą by była pomoc słowna na początek przygody.

z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam !. I oczywiścię zapraszam do wspólnej gry ;)