Diablo 3, promocja, jak zamówić za dolary - pomoc!

Witam.

Chciałem się skusić na diabełka.

Ale ma pewien problem. Mianowicie:
Loguje się na swoje konto BN. Wchodzę do sklepu. Zmieniam region na US.
Wchodzę w zakładkę Diablo 3 i klikam Gift. Jako opcję płatności wybieram PayPal.
Nie mogę wpisać ani maila dla kogo to ma być, ani nawet zapłacić. (Na Paypalu mam 20.73 $). PayPal karze mi dodać kartę kredytową tak jakby było za mało środków.

Ktoś coś o tym wie?

PS. Przy zmianie regionu na US i wyborze diabełka, po prawej stronie pisze:

DETAILS
  • Digital Purchase
  • Americas & Oceania (US)

Czy aby na pewno będzie można grać na EU i koncie przypisanym do Polski?

Proszę o odpowiedź. Już bym pograł :)

Jeśli chodzi o środki na paypalu to upewnij się czy całość masz dostępną, może część z nich jest 'zamrożona'.

Nie mam nic zablokowanego. Z PayPala korzystam na bieżąco i zawsze jak mi coś potrzeba to dopiero pieniądze przelewam. Nigdy nie trzymam tam więcej niż 10 zł.

Bo Blizzard to taki dziad którego nikt nie rozumie i nie można kupować za pomocą Paypala jeżeli nie ma go się połączonego z kartą kredytową. Sam próbowałem kupić pakiety kart do Hearthstone przez PP i strasznie się zawiodłem, pozostaje kupić Ci gdzieś w sklepie online.

Dodaj po prostu zebys mial ze 30$ i wtedy kup. Reszte co Ci zostanie przelej z powrotem na konto. Tadam!

Już doszedłem.
Battle.net i PayPal działają ze sobą na trochę innych zasadach.
Nie chodziło o brak gotówki na koncie, a o dodanie karty kredytowej, aby mogły być dokonywane automatyczne przelewy cykliczne (abonament do WoW'a, preordery).
Karta jest wymagana, aby w momencie przedłużenia automatycznego abonamentu pobrać pieniądze prosto z karty, jak zabraknie na paypal'u.

Kartę podłączyłem, kupiłem, wprowadziłem klucz, odłączyłem kartę od paypala, odłączyłem paypala od BN.

Tadam!

PS. Wie ktoś o co chodzi z błędem 73? Grałem sobie wesoło i takie coś mi wyskoczyło i od godziny nie mogę się zalogować :(

Teraz mogą być problemy z battlenetem bo wyszedł patch 2.03 i była przerwa techniczna dziś do 18, więc może jeszcze coś naprawiają.

Witam.

Chciałem się skusić na diabełka.

Ale ma pewien problem. Mianowicie:
Loguje się na swoje konto BN. Wchodzę do sklepu. Zmieniam region na US.
Wchodzę w zakładkę Diablo 3 i klikam Gift. Jako opcję płatności wybieram PayPal.
Nie mogę wpisać ani maila dla kogo to ma być, ani nawet zapłacić. (Na Paypalu mam 20.73 $). PayPal karze mi dodać kartę kredytową tak jakby było za mało środków.

Ktoś coś o tym wie?

PS. Przy zmianie regionu na US i wyborze diabełka, po prawej stronie pisze:

DETAILS
  • Digital Purchase
  • Americas & Oceania (US)

Czy aby na pewno będzie można grać na EU i koncie przypisanym do Polski?

Proszę o odpowiedź. Już bym pograł :)