Diablo 3 Prywatny Serwer
http://diablo.phx.pl/news/diablo-3--szkodliwy-crack/
Narazie nic dziwnego nie kazał sciagać...wiec zobaczymy
Ludzie, dajcie sobie spokój z tym privem. Diablo 3 dostało kategorię wiekową w Korei, tak więc premiera na całym świecie w tym samym czasie nie jest już zagrożona. Gra pewno wyjdzie w tym roku. Po co ściągać jakieś pirackie wersje, gdzie nic nie działa, a moby zamiast chodzić i atakować stoją jak drzewa. W dodatku jeszcze można sobie zainfekować kompa...
co to za fake jakis:D? server do d3 a battelnet...gdzie?
Dzięki za info
Konta 11:30 zostaly dodane, jezeli macie ERROR_3003 to prosze mnie poinformowac.
co to za fake jakis:D? server do d3 a battelnet...gdzie?
Nie to nie jest fake, i po to zmieniasz auroraaddress zeby nie laczylo sie z Battle.Net
Po jakim czasie można się spodziewać konta?I czy gra już ktoś z forum tam
Najczesciej konta bede dodawane 17:00-18:00
Przyznam szczerze, że jestem ciekaw. Zastanawia mnie tylko czy to jest:
Po pierwsze: zgodne z prawem.
Po drugie: działające, ale z tym poczekam aż się ukaże jakaś pozytywna opinia użytkowników
Niby wszystko ok. Konto założone, zalogowało mnie, stworzyłem postać, ale nijak nie da się wejść do gry. Cały czas Connection lost i disconnected from server. Da radę coś z tym zrobić.
Nie ma to jak robic priva dema ktore przechodzi sie w 20-30 minut. Bomba.
Niby wszystko ok. Konto założone, zalogowało mnie, stworzyłem postać, ale nijak nie da się wejść do gry. Cały czas Connection lost i disconnected from server. Da radę coś z tym zrobić.
Sprobuje naprawic bo jest to blad po stronie serwera.
@edit
Juz powinno sie dac
Mam to samo.
-
Bez zmian, to samo.
A pytanie czy jak się uruchamia to można wybrać dowolną postać, questa itp. czy może lepiej niezmieniać bo może powodować błąd, czy może wszystko działa?
Sprobuje naprawic bo jest to blad po stronie serwera.@editJuz powinno sie dac
Niestety nadal to samo.
Jeszcze jedno pytanie. Jaka wersja serwera, bo może to być powodem. Ja mam klienta z ostatnim patchem 9
Więc tak. Gra działa, ale niestety questów nie da się robić, mobki stoją i czekają na zbawienie. Można oczywiście pobiegać sobie po terenie wokół tristram i katedry. Do katedry wejść się nie da. Taki serwer na sieci jest już od jakiegoś czasu. Można sprawdzić czy kompik uciągnie diabełka jak ktoś nie wie czy jego komp da radę.
Grrrrrr błąd 3006
--
Tutaj wątek odnośnie tego błędu może adminowi pomoże:
mam to samo....zatrzymuje się na Authentic bla bla bla po czym wyskakuje error...ehh liczylem ze jednak da sie cos porobic...ale coz...trzeba poczekac na orginal
ehh ja chyba jednak zrezygnuje
Grrrrrr błąd 3006--Tutaj wątek odnośnie tego błędu może adminowi pomoże:http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-emulator-servers/334367-mooege-diablo-3-emulator-updated-master-compiles-16.html
Jestes pewien ze masz wersje Diablo 8101?
Mozesz to sprawdzic przez wejscie do twojej sciezki Diablo 3 a potem w Data_D3\PC\MPQs\base i sprawdzic czy jest d3-update-base-8101.MPQ
Jezeli nie masz musisz odpalic Diablo 3 przez Diablo III Beta Launcher i poczekaj az ci sie client zaktualizuje.
Sprawdziłem jest, wczoraj ściągałem. Wcześniej mogłem się chociaż zalogować ale wywalało na Loadingu teraz nawet nie moge sie zalogować.
Jestes pewien ze masz wersje Diablo 8101?Mozesz to sprawdzic przez wejscie do twojej sciezki Diablo 3 a potem w Data_D3\PC\MPQs\base i sprawdzic czy jest d3-update-base-8101.MPQJezeli nie masz musisz odpalic Diablo 3 przez Diablo III Beta Launcher i poczekaj az ci sie client zaktualizuje.
Ok teraz się zalogowałem i jest wieczny loading :|
czyli nic procz grafiki tam sie nie zobaczy?
@up
Niestety tak, będziemy w stanie zobaczyć tylko modele postaci. Żadnych ruchów.... tylko modele.
Niby konto dodane, niby wszystko fajnie, ale dalej mi pisze ze albo złe hasło albo zła nazwa użytkownika, jest to błąd o numerku 315300