Diablo 3 - Reaper of Souls ( Flappy Reaper)

Otoz strona G2A.COM zorganizowala konkurs w ktorym rozdaja 100 kopii dodatku do diablo. Co musimy zrobic? Zagrac w gre "Flappy Reaper"( jak mozna sie domyslic jest oparta na Flappy bird). Aby zdobyc nagrode trzeba do konca konkursu utrzymac sie z wynikiem w pierwszej 100.

Konkurs konczy sie 31 marca. A nagrody zostana wyslane maksymalnie do 31 kwietnia.

Ja osobiscie rezygnuje z racji tego ze nie wytrzymam tyle czekac aby wygrac RoS'a(a zdobycie wyniku ponad ~120 jestem wstanie :P) wiec wole kupic niz zabierac komus szanse na gre ale moze niektorzy pojda ta sciezka aby zdobyc swoja gre.

Oczywsice jak to w naszym facebookowym swiecie. Gra w pewnych momentach bedzie prosila o polubienie stron jak i samo "zaakceptowanie gry" na naszym koncie.

https://www.g2a.com/reaperofsouls

(mam nadzieje ze to dobry dzial XDD)

Ciekawe, sam kupiłem już ale kopię dla brata chętnię bym zgarnął :D

Jak we flappy miałem 319, tak tutaj nie mogę dotrzeć do 50 XD Nie wiem, czy ten skoczek jest troszkę dłuższy, czy jak?XD Ja także mam zamówione, ale również bratu by się przydała sztuka :D Niech próbuje:)

Sprawa jest z "grawitacja" spadaniem. To sprawia lekki problem wiec trzeba starac trzymac sie "nisko" ale ogolem gra nie jest wtmagajaca.

Best score: 20

do 174 jeszcze trochę brakuje :D

Powodzenia wszytkim zycze :D. Ale pamietajcie ze do konca konkursu jeszcze troche czasu :P wiec nawet jesli osiagniecie wynik na poziomie 1 setki to za tydzien mozecie byc juz poza rankingiem :)

Otoz strona G2A.COM zorganizowala konkurs w ktorym rozdaja 100 kopii dodatku do diablo. Co musimy zrobic? Zagrac w gre "Flappy Reaper"( jak mozna sie domyslic jest oparta na Flappy bird). Aby zdobyc nagrode trzeba do konca konkursu utrzymac sie z wynikiem w pierwszej 100.

Konkurs konczy sie 31 marca. A nagrody zostana wyslane maksymalnie do 31 kwietnia.

Ja osobiscie rezygnuje z racji tego ze nie wytrzymam tyle czekac aby wygrac RoS'a(a zdobycie wyniku ponad ~120 jestem wstanie :P) wiec wole kupic niz zabierac komus szanse na gre ale moze niektorzy pojda ta sciezka aby zdobyc swoja gre.

Oczywsice jak to w naszym facebookowym swiecie. Gra w pewnych momentach bedzie prosila o polubienie stron jak i samo "zaakceptowanie gry" na naszym koncie.

https://www.g2a.com/reaperofsouls

(mam nadzieje ze to dobry dzial XDD)