Również muszę przyznać, że robi wrażenie. Zastanawiałem się jak będzie wyglądał motyw Pandemonium, a tu proszę bardzo
Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]
niech tylko teraz ktoś ziapnie, że nie ma mrocznego klimatu !
niech tylko teraz ktoś ziapnie, że nie ma mrocznego klimatu !
niezly, do do PoE nadal brakuje
mroczny klimat to nie tylko "ciemne" lokacje, ale rowniez cos takiego:
Nie wiem czy widok zwłok jest klimatem. Aczkolwiek szczerze przyznam, że muzyka w PoE bije na głowę tą z Diablo3. Sam gdy pierwszy raz przechodziłem właśnie PoE czułem się jakbym przechodził jakąś odświeżoną wersję Diablo2. Ale nie o tym temat.
Lokacja świetna, chociaż zapewne Rifty przesłonią jej świetność
Jak to będzie z transferem? Bo zastanawiam się czy kupić sobie teraz kluczyk czy 25 lecieć do sklepu.
No kucze, ile mi się będzie pobierało :x
Bo jak tak na raz zacznie tyle ludzi pobierać to raczej wesoło nie będzie.
Tylko dla tych co kupili wcześniej grę. Bo na tle tam gdzie klikasz "Graj" ja mam Diablo normalne a kuzyn już ma tło z Reaper of Soul - to wszystko wyjaśnia, dzięki. Dziś kupuje RoS'a.
Ja wiem, źle mnie zrozumiałeś.
Jak nie kupiłeś RoS'a jeszcze to tej aktualizacji nie miałeś i nie będziesz miał dopóki nie kupisz RoS'a.
#Edit
No bo słuchaj, ja jeszcze nie kupiłem RoS'a i jak włączam Battle.net'a to w tle mam Diablo i te stare tło jeszcze a kuzyn, który już kupił RoS'a to on jako tło ma RoS'a.
Nie miał dostępu do CB RoS'a, hm?
Ja nie kupiłem dodatku, a tło mam nowiusie więc po prostu aktualizacja potrzebna ci jest!
Wagon, super mi pomogłeś! Zalajkuje każdy twój post, okej?
Mam wszystkie aktualizacje. Zobaczymy 25 jak wklepie kluczyk.
Gra juz zostala zaktualizowana do Ros'a. Np w kreacji postaci wyswietla sie krzyzowiec. Content ten zostanie aktywowany po wyjsciu rosa ale na komputerach juz jest... bosze Savl prosze.
Drapon, o co mnie prosisz?
Drapon, słuchaj a to normalne, że dropie już EQ dla krzyżowca i wgl. jak wybieram sobie jakiś akt to po lewej stronie mam coś takiego jak tryb przygody? Tyle, że nie mogę go włączyć, wiesz może dlaczego?
@Topic
A ktoś tutaj ma jeszcze stare tło?
To była Ajronku ironia.
Wymaga dodatku, jest tam napisane.Ja mam stare tlo.
Dzięki.
to trzeba chyba poexpić jednak
No nie! A miałem nie grać!
xD 70-140 w 24h:D
edit:
ofc nie caly czas z 13 ~~ efektywnych runow
Drapon, o co mnie prosisz?Drapon, słuchaj a to normalne, że dropie już EQ dla krzyżowca i wgl. jak wybieram sobie jakiś akt to po lewej stronie mam coś takiego jak tryb przygody? Tyle, że nie mogę go włączyć, wiesz może dlaczego?@TopicA ktoś tutaj ma jeszcze stare tło?
Wszyscy mają nowe tło. Tak samo jest w WoW jak wychodzi dodatek - widzisz wszystko po nowemu a nie możesz tego ruszać. Tak samo to normalne, że nie masz dostępu do tych trybów bo nie masz dodatku i jeszcze nie było premiery a EQ dla crusa dropisz bo możesz dać je znajomemu który gra crusem
Hajmus, zacznij czytać każdy post.
Ajron ma też stare tło (chyba), hm?
Dziwne. Ja mam tlo z RoSa, nie zatrzymaliscie sobie jakos sciagania na ostatnim patchu w ktoryms momencie?