Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

Sam farmisz?

W klanie ja często farmie wieczorami

Tym Wizzem? Na jakiej udręce?

Tym Wizzem? Na jakiej udręce?

Torment 5 płynnie idzie. :)

Mam pytanie do kogoś kto już grał w ROS.

Grałem kiedyś w Diablo 3. Dotrwałem do 30lvl i mi się znudziło. Czy jest jest kupować dodatek i grać od nowa?
Chodzi mi o to czy jeśli komuś samo diablo 3 nie podeszło to czy dodatek ma tyle zmian, że się spodoba?
Troche takie wróżenie z fusów, ale zapytać można ;)

Jeśli wbiłeś tylko 30 i ci się znudziło to wydaje mi się, że dodatek nic tobie nie zmieni.

Jak wbiłeś 30 lvl i Ci się znudziło, to H&S nie jest dla Ciebie ;)

Może się przekonasz, jeśli się całkowicie otworzysz i dasz tej grze szanse. :)

30 lvl, to w obecnej sytuacji połowa. Nigdy nie kręciło Cię, by dalej lvlować, by ulepszać skille i odblokowywać dla nich nowe runy?

Gdy kupisz RoS będziesz miał dostęp do zadań i szczelin, które... trzeba będzie ciągle robić, co dla mniej wytrwałych po dwóch tygodniach stanie się nudne i głupie, dlatego zastanów się dobrze, przemyśl to 4x, żebyś potem nie żałował wydanych pieniędzy.

ja bym ci radził jakiś klan lub kumpli ogranać może w party lepej będzie ci grac.

Mi się znudziło dopiero jak czwarta postać na HC poszła się walić przez DC -,- więc nie łam się i graj :P

Kup dodatek! bądź na czasie

Filmy o nowych umiejętnościach dla każdej klasy :)

http://eu.battle.net/d3/pl/blog/13354138/filmy-o-umiej%C4%99tno%C5%9Bciach-61-poziomu-ju%C5%BC-dost%C4%99pne-20-03-2014

DH <3

Mam pytanie do kogoś kto już grał w ROS.Grałem kiedyś w Diablo 3. Dotrwałem do 30lvl i mi się znudziło. Czy jest jest kupować dodatek i grać od nowa?Chodzi mi o to czy jeśli komuś samo diablo 3 nie podeszło to czy dodatek ma tyle zmian, że się spodoba? Troche takie wróżenie z fusów, ale zapytać można
Jeśli wbiłeś tylko 30 i ci się znudziło to wydaje mi się, że dodatek nic tobie nie zmieni.

Nieprawda, sam dwa lata temu po premierze przeszedłem raz grę i odłożyłem, a teraz wróciłem i 80 paragon (15h) w 4 dni i gram dalej, grunt to dobra aktywna gildia, granie w 3-4os, ts3/vent/mummble(komunikacja).

Fakt, ja tez za pierwszym razem wbilem 60 i odstawilem, zas teraz jestem mega zajarany dodatkiem + tym co zrobili aktualnie z diablo. Preoder zamowiony, teraz tylko czekac na 25.

Nieprawda, sam dwa lata temu po premierze przeszedłem raz grę i odłożyłem, a teraz wróciłem i 80 paragon (15h) w 4 dni i gram dalej, grunt to dobra aktywna gildia, granie w 3-4os, ts3/vent/mummble(komunikacja).

Solo granie na wysokim tormencie również bardzo dobre :) Od 2.0.1 do dziś wskoczyłem z 180->233 paragon. Ostatnio farmie solo właśnie z braku czasu i również leci szybciutko XP :)

za 99 zeta będzie

http://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/diablo-iii-reaper-souls-za-99-zl-w-sklepach-sieci-tesco/

@down wisz tu masz pudełko za99 zeta

btw. sam tez już kupiłem za 110 zeta kluczyk

@up

Już widziałem. Szczerze wątpię, że ktoś da radę zakupić... 3/4 rozejdzie się już na magazynach, a po resztę będzie taki tłok od otwarcia, że znikną w mgnieniu oka. Dlatego ja już swoje zakupiłem za 110zł, a dostanę pewniaka :)

Gdzie teraz można najtaniej kupić podstawkę Diablo i dodatek?

Na Fabryce Kluczy. 100 zł za podstawkę, 115 zł za dodatek (na początku miesiąca można było kupić za 109 zł), a 213 zł za całość.

Gdzie teraz można najtaniej kupić podstawkę Diablo i dodatek?

Na battlenecie masz przecenę 50% na podstawkę https://eu.battle.net/shop/pl/product/diablo-iii

a dodatek kupisz gdzieś na necie za jakieś 110 zł

A na battlenecie nie trzeba mieć czasami konta bankowego żeby kupić?

Płacisz PayPalem. Z tego co pisali, to trzeba dodać kartę kredytową do konta żeby wszystko grało (może być wirtualna).