Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

A ja tam czekam, oby było tak ja za czasów D2 , gdzie jak wyszedł dodatek wszystko zostało pięknie oddane do eksploracji i wielu godzin/lat grindowania:) , oby Blizzard się postarał ;)

A ja tam czekam, oby było tak ja za czasów D2 , gdzie jak wyszedł dodatek wszystko zostało pięknie oddane do eksploracji i wielu godzin/lat grindowania:) , oby Blizzard się postarał

Pamiętaj tylko, że to już nie ta sama ekipa robi co Diablo2.

A nie będzie miał tak jak Bar, że podstawowymi atakami ładuje gniew?

Pokładam wielkie nadzieje w tym dodatku, bo "Zamieć" team, chyba nie straciła rozsądku wraz z tym, że odsunęli ludzi z D2 i poprawi swoją renomę (na lepsze).. No ale, ciekawi mnie jak rozgrywka i te wszystkie zmiany będą się miały do podstawki, czy to będzie kolejny etap gry, jak to z paragonami czy zmiany z m.in. dropem itemów będą dotyczyć wszystkich.

Oglądaliście do końca demo z krzyżowca ? Z każdym boosem będzie 100% szansy na legendę. (wiadomo nie od dziś, że chodzi o 1 bicie ;p ) Ogólnie to prezentuje się jako pies na elity. Do tego leczące masowo zaklęcia. Zobaczymy w praniu jakim to kozakiem będzie ^^

Uuaa, strasznie się jaram :D!

Kupię wersje konsolową. Na komputerową nie mam już siły... Anyway jasne, będzie jazda :D

W tym dodatku mogli by też jakoś wyłączyć tego AH, na PCty znaczy się... Jakoś mogli by to rozkminić, ale przecież oni na tym AH zarabiaja kasę, więc nie mam pojęcia jak Blizzard ma zamiar przeprosić fanów za FAIL D3 -_-

Oni nie maja AH, wielki plus.

Mogą dupować itemy, mogą edytować postaci i je zapisywać, a jak coś pójdzie źle po prostu robią load ( Blizzard chce wprowadzić rankingi i rozwinięte PvP więc takie cuda, które wymieniłam są nie do pomyślenia ). To po pierwsze, a po drugie Blizzard traci sporą część kontroli nad grą na rzecz Sony i Microsoft ( gra działa na Playstation Network i Xbox Live, a nie battle.net ). Moim zdaniem ta gra nie ma przyszłości na konsole i ludzie skupią się na pc wersji.

Mi też brak AH bardzo się podoba. Gdyby tylko usunęli AH z pc wersji to bym nawet na kolanach z pielgrzymką na blizzcona się udała :P niestety pobożne życzenia. Cóż zobaczymy co przyniesie dodatek.

Coś o czym tylko można było pomarzyć staje się prawdziwe , teraz tylko tylko przygotować co nie co ( i domyślić się co będzie po wyłaczeniu AH walutą ?!)

Pewnie będzie tak jak za czasów D2. Jakieś fora potworzą własne waluty i tak będzie wyglądał handel, albo item za item :)

waluta dalej bedzie kasa i kamyki zapewne bo to jest zawsze na chodzie no i wiadomo niektore itemy z wybranymi prefixami.

Kurcze bez AH świat wyglądał by inaczej ;D, a jednak czasem ludziska potrafią podjąć porządną decyzje... no ale co się dziwić :P tak trzeba było

No dokładnie można już coś planować związanego z KLANEM , trochę osób z naszego forum gra w D3 ;)

Historia lubi się powtarzać? Teraz napalacie się tak samo jak na premiere d3 a oni znowu wam oczka mydlą "super" zmianami. Ja się pytam gdzie jest pvp, które miało być po premierze, ah zapomniałem będzie w płatnym dodatku. Gdyby zależało im na graczach, dom aukcyjny zniknął by w pierwszym patchu, a pvp zostało dodane jak najszybciej. Teraz to tylko kolejny skok na kase.

Jaki skok na kase ? Gdyby aż tak zależało im na kasie to by AH zostawili ;)

To może inaczej "chwyt marketingowy". Usuńmy AH pokażmy jacy jesteśmy fajni, a owieczki kupią dodatek, ale to dopiero za pól roku niech jeszcze troche kasy wpadnie, potem i tak będą wystawiać itemki na allegro. Gdyby chcieli to mogli usunąć dom aukcyjny po miesiącu tak jak o to gracze prosili. Tak trudno zrobić dobrą gre? poczytać forum, posłuchać to co gracze mają do powiedzenia. Nie zamykajcie się pod kloszem i nie łykajcie wszystkiego co tylko blizz wam wciśnie.

Na razie jest krach na AH. Osobiście straciłem teraz około 50 Euro. Jednak cena gemów rośnie. Ludzie wyzbywają się golda więc tym ogarniętym podaje sprawdzone info. Na razie inwestycja na gemy Gold/Euro jest najbardziej opłacalna ^^. Ciekaw jestem czy przy PREORDER będą jakieś skrzydełka bo miał bym kolejne do kolekcji :D

Co do pvp to Josh mowil otwarcie na gamescom, ze nie maja pomyslu jak je zrobic zeby mialo sens. Narazie o pvp nic nie wiadomo, nawet w wczesnym wycieku nic nie ma. Poza tym jest to HnS, jesli chcesz pvp to zmien tytul.

Lubie HnS i pvp, nie może to iśc w parze ze sobą? Obiecywali pvp i do teraz go nie ma, tylko o to mi chodzi, czuje się oszukany. To jak kupić auto z abs bez abs.

Wiadomo, ze niektore "bledy" byly popelnione specjalnie, zeby wziac kase bo gra jest B2P i trzeba czekac na nastepny dlc, no ale co poradzisz, mam plakac?Mam plakac, ze bedzie lepiej, mam miec jakies wyrzuty sumienia do konca zycia za AH? Ze bedzie lepiej?

Nie chodzi o to żeby płakać, ale żeby pamietać i nie dać sie po raz kolejny nabić w butelkę.

Poza tym, Blizzard to firma - firma ma przynosic zyski, ty jestes graczem, z ktorego maja miec zysk.

Płace = wymagam, nie lubie obietnic bez pokrycia, bez graczy nie ma blizza.

Co do samego dodatku, duży plus, wiele pozytywnych zmian, lecz nadal pozostają wątpliwości po bagnie jakie nam zaserwowali, ale na pewno zagram.