Diablo 3 - Reaper of Souls [RoS]

Mam nadzieje żę bedzie opcja z podstawką do kupienia.

A takie pytanko do was , po dodatku zamierzacie grać na '' non-ladder '' czy '' ladder '' ?:)

/refreshPost Wuluxar'a podsumowujacy w podpunktach nadchodzacy system paragonow:http://eu.battle.net...03130?page=2#32

Wygląda ciekawie i wariacko trochę jeżeli chodzi o nieograniczoną ilość tych nowych poziomów paragon. Ale zachęciło mnie to do powrócenia do D3 i doklepania tych setek paragonów postaciami.

Can't wait ?

Chyba jeszcze z tego co ja wiem nie wiadomo czy postacie będą przechodzić czy zostaną skasowane , ale jeśli będą zostawać to czemu by nie spróbować ;D

Ty zostajesz na wizzie a ja został bym barbem ale jak mają go tak zepsuć to nie będzie maiło sensu nim grać ;/.

A co do paragonów to dobre będzie to że nie będą one należały tylko do postaci , ale do całego konta nie zależnie kim będzie się expiło Paragony wbiajmy odrazu na wszystkie postacie ;D

Jak zamkną AH to różnica będzie taka że będzie spam na $Handel i nie będzie za bardzo orientacji co po ile chodzi. Ja mając 100k zarobiłem na AH licytując i sprzedając drożej jakieś 25kk. Do Diablo wracam regularnie lecz nie na dłuższą metę. Dodam, że kończąc parę dni temu piekło zabiłem diablo na sp10 w 30 sekund. Mag 150k dmg z aurami.

Na razie jest za mało informacji na temat samego dropu, craftu żeby gdybać co będzie jak ah nie będzie. Jeżeli jednak wierzyć że założenia dotyczące tych systemów sprawdzą się, myślę że problem handlu na czatach, stronach nie będzie jakimś kosmicznym procederem. Jeżeli matsy do ulepszeń, super recek będą przypisane do konta a drop będzie bardziej ,,pod nas" i będzie go mniej, to czy nie lepiej item przerobić na matsy i zrobić coś ,,samemu dla siebie", niż latać z przedmiotem próbując go sprzedać i czekając na inny zbitek pikselów który nam się przyda.

No i właśnie wyciekło sporo danych w sprawie limitu statystyk w dodatku. Koniec CM'a na uberach? ;)

[list]
[*][b]Critical Hit Chance[/b] - *You may have a maximum of +40.00% Critical Hit Chance from items.
[*][b]Block Chance[/b] - *You may have a maximum of 75.00% Block Chance.
[*][b]Critical Hit Damage[/b] - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items.
[*][b]Movement Speed[/b] - *You may have a maximum of +25.00% movement speed from items
[*][b]Gold Find[/b] - *You may have a maximum of +300.00% Gold Find.
[*][b]Magic Find[/b] - *This increase is diminished for rare and legendary and set items.
[*][b]Magic Find[/b] - *You may have a maximum of +300.00% Magic Find.
[*][b]Attack Speed[/b] - *You may have a maximum of +40.00% Attack Speed from items.

Ja osobiście byłem tak napalony do powrotu do gry ale jak to dzisiaj przeczytałem to się załamałem... Sam może mam średniego jak nie słabego maga a i tak ostro przebijam te śmieszne limity (nawet mój NOOB barb z spodniami, ringiem i kamieniem od maga przebija te limity..)... Niby będą punkty z paragonu ale to nie to samo. Mam nadzieję, że do premiery się to zmieni.

"With that capps all the players will have almost the same Damage. Where will be made the difference? with what stats, with primary stats?" - Amerykańskie forum, lepiej się tego opisać nie dało...

@UP

Mogłeś podać te link do całości http://www.diablofan...-and-much-more/

PS:

Zapomniałem, do tego dochodzą te info z zmian klas które z barba robią chyba najgorszą klasę w grze... Nadzieja, że wynajdzie się jakiś nowy fajny build.

Poziomy mistrzowskie wyjdą razem z dodatkiem RoS ma się rozumieć (i kiedy, bo ploty mówiły o początku lata) ? Pytam już dla czystej formalności, bo nie mogę się doczekać :/

Co myślicie Panowie o nerfie LS'a? ;)

To już nie ma bety czy coś? Bo na twitchu streamują już. http://www.twitch.tv/directory/game/Diablo%20III%3A%20Reaper%20of%20Souls

Ok, dziękuję za odpowiedź.

Oooo cieszy mnie to, że uzupełniasz temat. Nie mam czasu wyszukiwać nowych informacji w necie, a tutaj proszę wszystko podane na tacy. Dzięki!

Hmm ... dostał się ktoś jeszcze do bety ? Smutno samemu grać ^ ^

oo kto na forum się znowu pojawił ^^

Czemu to ja nie dostałem tego kluczyka xD

Hmm ... a tak btw sprzedaż dostępu do bety jest w jakiś sposób " nielegalna " i mogła by mnie za to spotkać kara ? ; p

Czekaj, czekaj...

Czyli znowu mam rozumieć Blizzard leci w ch**?

Tzn.

Usunie AH - na +

Wprowadzi RoSA - na +

i znowu czekamy pół roku do nowego systemu lootu? "Loot 2.0"

Jak tak to ja generalnie podziękuję, to co oni robią z tymi patchami, ile trzeba czekać na pvp itd. to istna kpina.

Wow elegancki ten set dla DH! Czekam na coś o WD, chyba, że jest wyżej ale przeoczyłem?

Mam przegrane ponad 4k godzin w d3 i nie dostałem hmm