Witam. Ma ktoś pewny sklep w którym kupię D3 + RoS w jednym pakiecie? Chodzi mi o wersję pudełkową a nie cyfrową i chciałbym uniknąć scamu w postaci np braku keya jak to czasem w marketach bywa.
Diablo 3 + RoS gdzie kupić
Internet.
Empik? Widziałam tam ostatnio pudełkowego Battlechesta do Diablo
eurortvagd wyprzedaż battle chesta za 80zł, polecam
najlepiej chyba g2a wychodzi, niestety ale w sklepach bardzo rzadko jest dobra oferta, chyba że blizz czasami robi za pół ceny wyprzedaze
Ja swoją kopię dostałem w media markt bodaj za 90zł.
https://www.g2a.com/diablo-3-reaper-of-souls-blizzard-key-europe-i10000008438003
bez wychodzenia z domu, potwierdzam że mi klucze działały z tej str.
ups sorry to sam dodatek, ale poszukaj na zagranicznych, i nie doczytałem że chcesz pudełko
Żeby nie tworzyć osobnego tematu zapytam tutaj. Czy kupując Diablo z tego linku: https://cdp.pl/diablo-iii-battlechest-pud-pc.html? otrzymuję fizyczną wersję pudełkową z płytą czy tylko elektroniczny kluczyk?
Pudełko, przecież pisze nad ceną "w pudełku". Zresztą cdp.pl chyba tylko pudełkowe wersje gier sprzedaje, a nie digital keye. Tyle, że wysyłka tego battlechesta niby w 5 dni, co dosyć długo jest.
Najtaniej na instant gaming. Sam kupiłem za 82 zł tam
Dzięki @Hasira. Pytam bo w niektórych sklepach są wersje pudełkowe a w opisie produktu widnieją napisy "ilość płyt: 0" co jest trochę mylące Jeśli chodzi o czas wysyłki to we wszystkich sklepach w których Batllechest był w promocyjnej cenie ~67zł wahał się w granicach 4-5 dni.
Kolejne małe pytanko: czy jeśli mam na koncie battle.net aktywowany starter Diablo to czy przy wpisaniu klucza do pełnej wersji gry normalnie się ona aktywuje? Czy najpierw musi się skończyć starter a dopiero potem można aktywować pełną wersję?
Ale ty szukasz problemu gdzie go nie ma Jasne, że gra normalnie się aktywuje "nadpisując" starter.
P. S. Starter Diablo jest nieograniczony czasowo więc nie wiem jak miałby się "skończyć"
Nie szukam problemu, po prostu w temacie gier Blizzarda jestem zielony i nie wiem jak działają ich systemy Kto pyta, nie błądzi
Witam. Ma ktoś pewny sklep w którym kupię D3 + RoS w jednym pakiecie? Chodzi mi o wersję pudełkową a nie cyfrową i chciałbym uniknąć scamu w postaci np braku keya jak to czasem w marketach bywa.